Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sam Worthingtont elhívja Isten egy kunyhóba, hogy beszéljék meg a dolgokat. 2 óra elment erre a szarra. Isten és slapje puffogtatja a nagyon elmés megszólalásokat, de igazából nem mondanak semmit.
Összefoglalva, hogy megspóroljam a filmet mindenkinek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.11. 19:48:40
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
6/10
A latvanyvilagon kivul, szinte semmi nem fogott meg a filmben. Maga a tortenet sem. Nagyon messze van ez a Faun labirintusahoz kepest.
Szamomra egy ilyen filmnek, nem szabadna semmilyen Oscart nyernie.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hát, én ettől kicsit jobbat vártam azután, hogy mindenki mondta mennyire jó. Nekem kicsit komolytalan volt az egész.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
+ a Hellboy képregényekben is nagyon hasonló Abe kinézete. Ez akér még egy Spin-Off nak is felfogható. 😊
még szerencse hogy nem mentem el rá moziba... nem érte volna meg az árát, nem is értem miért kaszált. Egy átlagos vicces film...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(2018.02.07) (110 perc**, amerikai) - Action, Sci-Fi, Thriller
Fostenger.
//** = ebből 7 perc a stáblista!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem könnyű manapság 2 óra alatti filmet találni. A másik, hogy a nehéz családi ebéd után kellett valami olcsó és könnyű film. Végül a Geo lett a kiválasztott. Béna, unalmas, erőltetett konfliktusok és dráma van benne. De a célnak bőven megfelelt...
4/10
(2018.03.09) (128 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Thriller
Director: Park Hoon-jung
Writer: Park Hoon-jung
Stars: Jang Dong-gun, Kim Myung-min, Lee Jong-Suk
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
7/10
Egy tök aranyos animációs film, szerethető, aranyos karakterekkel. Felnőttnek-gyereknek egyaránt élvezhető. A Tad Jones csudálatos kalandjait (1. része ennek a filmnek) nem láttam, de kb. így is érthető volt az egész.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Igen, most láttam először.😄
Bár a koncepciót mindig is ismertem, szóval nagy meglepetések nem értek. Nem mintha lenne bárminemű nagy fordulat a cselekményben.
Az egyetlen, ami ledöbbentett, az Sean Connery szerepe. Főleg, hogy miatta néztem meg. Meg voltam győződve, hogy ő lesz a fő-főellenség. Hát pofára kellett esnem.😄
Valamint a végén a mindent lezáró csata után az a rajzolt, animált démonos effekt kegyetlen jól nézett ki. De komolyan. Szerintem nem sűrűn látni ilyet más filmben.<#wow2>#wow2>
Visszaolvasgatva látom nem vagyok egyedül a filmmel kapcsolatban ("3.: amúgy én sem tudtam beleélni magam és átérezni, ezek tudatában sem 😊)" stb)
10/<#pardon1>#pardon1>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Abe Sapien-nek nyilván rokona.
A vágás a nyakán meg valószínűleg a kopoltyú helye lehetett, amit a hal visszacsinált a végén a már korábban demonstrált gyógyítási skilljével
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2018.03.10. 09:42:22
Jared Leto jakuza filmje. Leto vagy úgy választ filmet, hogy minél kevesebbet kelljen beszélnie vagy csak fáradt volt és a szövege felét lehagyta, a többiek meg method acting néven rolled with it. Olyan volt Leto, mint azok a COD karakterek, akik soha nem szólnak semmit és csak azért vannak, hogy első kézből és az események közepette láss mindent. Akárhogy is, nagyon művészire próbálták venni ezt a jakuza világot, ami nem igazán sikerült. Mire elkezdődött a háború már késő volt, túl rövid volt és nem igazán tudta már megmenteni a filmet.
5/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.09. 19:09:36
Brian kit alakított az X-aktákban?
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Why so serious?
lehet hogy nem kellene facsarniuk mostmár ezt a sztorit, hiszen a Terminator 2 végén Sarah Connor 2027-ben boldogan él, tudjuk hogy John szenátor lesz stb stb...
Inkább megnéznék valamilyen tök más irányt, van egy egész sci-fi post-apo univerzumuk, és mindig californiába kell elrepülnünk.
Csinálnának egy kikúrt rebootot, amiben még nincs időhurok, még nem ment vissza senki az időben. Mondjuk Kelet-Európában. Nincs időutazás, csak emberek (túlélők) vs. skynet.
Annyi, de annyi lehetőség lenne a filmben. Amolyan tökösen megcsinálni, mint a mostani Mad Max-et.
Na de ezek még mindig gyakorlatilag a 2003-as War of the Machines-t toldozzák-foltozzák és tartják életben, mint egy abonimációt. Pedig el lehetne már engedni ezt az izzadságszagú Sarah Connor vonalat, lehetne pár eseménydús évtized, pár kreatív helyszín, nem kellene ugrálni az Ítéletnap környékén az idővonalban.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.03.09. 14:39:24
Ha Cameronnak lenne ideje ténylegesen részt venni a készítésben, akkor biztató lenne a dolog. De így csak Tim Millerben kell bízni, ami Deadpool ide v oda, nem túl sok...
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
<#wink>#wink> - megint végig kellene néznem 😊
Egyébként az új X-akták évad miatt nemrég újra kezdtem nézni a régi 9 évadot, és rengeteg olyan vendégszínészt véltem felfedezni benne, akiket régen észre sem vettem. Nyilván azért, mert akkor még nem is nagyon ismertem őket.
De pl. ledöbbentett, mikor az egyik régi epizódban megpillantottam a fiatal Mark Sheppard-ot, (Odaát: Crowley) de Giovanni Ribisi, Jack Black, Ryan Reynolds, Lucy Liu, Luke Wilson, Mark Pellegrino (szintén Odaát: Lucifer), Joe Morton (Terminátor: M. B. Dyson), de még kisgyerekként Shia Labeouf is feltűnik akit a Transformersből ismerhetünk leginkább. Szóval igazi eyecandy mai fejjel nézni a régi szériát.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Lionheart (Oroszlánszív) 1990 IMDb
Hozzám annak idején ez még 4:3-as képaránnyal érkezett VHS-en. Ezt onnan tudom 25 év után ennyire biztosan, hogy valamikor az idők folyamán bedigiztem DVD-re és maradt a 4:3<#nevetes1>#nevetes1>
A filmről tőmondatokban: Lyon utcai bunyósnak áll, hogy megsegítse árván maradt unokahúgát és egykori sógornőjét.
Amikor Russel (Brian Thompson) feltűnt a sztoriban, egykoron még csak a Stallone féle Kobrában alakított rossz fiús szerepe ugrott be (máig a legemlékezetesebb alakítása), de most újratekintve már a Terminátorbéli rövid punkos jelenete is beugrott (amikor megszerzi a bőrjakót a meztelen Schwartzi még az elején). Ebben a filmben a legjobb jelenete az lett, amikor Attila mellett megkapja a fejberúgást Vén-Dám-tól..<#dumcsi>#dumcsi>
Azt mondjuk így utólag már nem értem, hogy amikor először láttam ezt a filmet, a végén miért pityeregtem el magam.
Biztos, csak valami a szemembe ment..<#rinya>#rinya>..most elmaradt a könnyzáporeső
és valamiért még olyan felgyorsítottnak is tűnt az egész sztori.
Azt hittem, hogy több jelenetet is elfelejtettem már a sztoriból, de nem. Semmi meglepő és váratlan nem történt..
Illetve egyvalami mégis: eldöntöttem, hogy előkaparom a szekrény aljáról a Tökéletes célpontot is.
Abban meg ugyanis (emlékeim szerint) Lance Henriksen is zseniálisat alakított..<#vigyor>#vigyor>
Igaz, egy tucat más filmben is mellette még (Alien, Terminator vagy épp a Hideg, mint a kő..)
Jobbra emlékeztem, így ez most nálam csak 5/10.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
250 milliós nyitóhétvége here comes...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.08. 13:56:46
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
2.: ami a csajjal a végén történik, és amiről az öreg az elején mesél, az azért add némi magyarázatot, az egészre
3.: amúgy én sem tudtam beleélni magam és átérezni, ezek tudatában sem 😊)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.03.08. 09:32:04
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
inkabb erdekes filmnek hivnam mint jonek. Messze volt a szartol de nemigazan ereztem egyutt a halemberrel.
Nem ertem minek kellett az oreg csavot buzinak beallitani. Semmi valtozas nem lenne a mondanivalon ha az emberunk hetero lenne es csak azert maszkal oda tortazni, mert bejon neki a csaj. De mar megint le kell eroltetni mindenkinek a torkan, hogy buzik vannak, szokj hozza. Inkabb legyen buzi mert az erdekesebb. Legalabb homokosoknak tetszik majd a dolog meg sajnaljak az oreget. A Csaj meg eleg erdekes. Szamomra gusztustalan ,hogy kikezdett a hallal. Mert ha felig meddig emberi lenne csak itt ott pikkelyes meg uszony de leginkabb emberi alak akkor azt mondom ok. De ez tenyleg hagyta magat felcsinalni egy aliennel. gratulalok.
Diszlet tetszett. Voltak jo reszek de csalodtam
6/10
Downsizing
Masik film ami a bemutatoban igeretesebbnek tunt.
Az elso csavar tetszett de a tobbi dolog nem fogott meg.
5/10
Dusan-os reszet tetszettek!