[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Predator (2018)
A kritikák alapján nulla elvárással ültem be rá, és azt sikerült is megugrania. Jó kis agyatlan szórakozás, de ha picit jobban belegondol az ember a sztoriba, és elgondolkodik bizonyos random jeleneteken, akkor azért erős fejvakarásba kezd... Plothole-plothole hátán egyrészt, másrészt meg full nincsenek betartva az eddigi Predator-filmekből ismert íratlan "szabályok", amivel szerintem az egész Predator-mítoszt rombolja a film porig. Persze, ha ezektől eltekintünk, akkor egy egész korrekt akcióvígjátékot kapunk, kis belezéssel és fekete humorral, ami nekem kifejezetten bejött. A tökösnek szánt egysorosok már annyira nem, de annyi baj legyen, illettek a film hangulatához. 6.5/10
Predators (2010)
Kifejezetten tetszett az alapötlet, és a karakterek, na meg a sztori felépítése, ahogy velük együtt próbálunk rájönni, mi is az alapszituáció. Ez az érdeklődés ki is tartott nálam a film első felében. Sajnos a második fele eléggé ellaposodott, majdnem unalomba fulladt. Sokat itt sem tudunk meg a Predatorokról, meg úgy a miérteket nem nagyon válaszolják meg, de ez nem vesz el a film élvezeti faktorából szerintem. 6/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.18. 22:44:11