[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hulk viselkedesere (szerintem) ertelmesebb magyarazat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hulyesegnek tartom, hogy befosott volna thanostol. Hulk annal erosebb minel mergesebb. Elotte a HULK buster is elverte. Nem igazan zaklatta a lelki vilagat. Amit inkabb valoszinubbnek tartok, hogy siman sztrajkol. Elotte o volt a legkiralyabb harcos azon a bolygon a ragnarokban. Mindenki szerette, elvezte az eletet mint allat. Most megint el lett nyomva Bruce altal es megint csak akkor van elohivva mikor az O segitsege kell. Szeintem ebbol lehet elege. Kivancsi leszek, hogy kovetkezo reszben elohivjak-e a worldbreaker hulkot valami miatt. Szerintem thanos kb verhetetlen. Ket lehetseges verziot birnek lenyelni: 1) csattintas utan az egesz gauntlet tonkre csapodott es nem igazan lehet hasznalni a koveket egy ideig. jon worldbreaker hulk es agyoncsapja thanost. 2) nebula bepoccen, hogy kinyirta a noveret az apja es ellopja a gauntletet es mivel csak a time stone maradt mukodokepes visszaforditja az idot.
Marvel kapitanyt nem ismerem egyaltalan fingom nincs, hogy hol all erossegileg.