106841
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • UUUU
    Alpha (2018)
    5/10

Tobbet vartam a filmtol az elozetesek alapjan. Ha nem a kutya (ill. farkas) es ember kapcsolatarol szolt volna a film lehet, hogy az elso 40 perc utan nem is nezem tovabb a filmet, annnyira elnagyolt, szinpadias es tuljatszott volt a film.
    Kepvilagilag, rendben volt a film, de tele kovetkezetlensegekkel es tuldramatizalt jelenetekkel.
  • xido
    lassan bátorkodom azt mondani,semmi baj nincs néhány sorozat színésszel,akik kapnak is egy jó ívelésű karaktervezetést és nem csak 2 órás szösszenetben kell helytállniuk évente egyszer,de akár több évadon is át...
  • Dynamic
    Nem tudom a buszos jelenetre gondoltál-e amikor röhögnek meg arcoskodnak, de az direkt visszautalás az első rész helikopteres jelenetére, amikor a katonák még magabiztosan ökörködtek.
  • nordan
    ez egy teljesen más ERA-ból van
  • Shep
    Pont azért lesz tök jó. :)
    Bemutató alapján ez is milyen gagyinak tűnik már
    https://www.youtube.com/watch?v=Y1txEAywdiw
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.09.01. 19:54:25
  • nordan
    jézus, ez de ZS kategória ! kb sorozat szinészek, szar CGI, low budget, shit
  • CSOCSO
    Az elso jelenet mar akkora klise, hogy nem igazan tudok tobbet elvarni a filmtol. Kinos poen itt, kinos poen ott. Miert nem lehet manapsag egy kibaszott jo filmet osszehozni? Utolso hasonlo film amit elveztem az kb a The Thing feldolgozas volt. Szerintem az kibaszott jol megcsinaltak. Nem volt tele ilyen tiniknek meg szar humorral rendelkezo embereknek megirt jelenetekkel. Kivancsi vagyok, hogy 87 ben is voltak emberek akik lattak a predator bemutatojat a vhs kazin es ugy voltak vele, hogy mi ez a szar?

Bar fogadni nem akarok ( ha eleg gore lesz talan meg ertelmesen is szerepelhet a film) de szinte tuti, hogy 7 pont folotti pontozast nem fog kapni sehonnan.
    De ne legyen igazam. Sokszor szar bemutatok utan is lehet kellemeset csalodni es sokszor kiraly bemutato utan kiderul, hogy a film meg szar.

Ghost In The Shellnel majdnem osszehugyoztam magam a bemutato lattan a film meg bar tetszett de csalodas volt.
    Kivancsi leszek az Alitara mert a bemutatojatol nem estem igazan hanyatt.
  • LasDen #100767
    Amíg Zemeckis él, addig nem is lesz...
  • TBTPumpa
    Szerencsére továbbra sincs tervben 4. rész:
  • TBTPumpa
    Jumádöfákörsz:

Adja a trailer alatti zene, ja, nem...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.31. 20:15:17
  • hawkie22
    Upgrade (2018)

Megnéztem, mert érdekelnek a sci-fi témájú filmek és itt is többen írtatok róla. Most mit mondjak, egynek elmegy. Ilyen t´meában nekem az Ex Machina sokkal jobban tetszett. A film végi "csavar" kiszámítható volt és a föellenség kiléte is. De mint mondottam, egynek elmegy.
    5.5/10
  • Sequoyah
    Peter Rabbit (2018)

A gyerek miatt tettuk be egy filmet, es vegul csak miatta ment vegig:) Neki tetsztett, de most a sajat szemszogembol ertekelem.
    Ami egybol megtetszett, az a latvanyvilag. Nagyon jok a nyuszik, egyszerre mesebeliek, megis formara valosaghuek. Az angol videk az nagyon jellegzetesen angol videk, es a foszereplok is karakteresek. Egy gyerek szemszogebol pedig a nyuszik is viccesek, es ennyi egy gyereknek eleg is.
    A tortenet az kozepes, sokszor lattuk mar, de gyerekfilmnek ennyi eleg.
    Ami miatt en nem birtam vegig nezni, az a nyulak karakterenek megalkotasa. Gyakorlatilag egy tolvaj bunozobandanak alkottak meg oket, akik semmibe veszik masok nehez munkajat, szoszerint csak eloskodnek a masikon. Meg ha az erdoben lenne is kaja, ok csak azert is a dolgos gazda vetemenyeset pusztitjak, mert az valamiert "jar" nekik. Es ami miatt idegesito, hogy ezt valamiert valamifele szeretheto tulajdonsagkent akarjak nekunk nezoknek beadagolni...
    A fiam meg csak 2 eves ugyhogy nem erti a teljes tortenetet, csak tetszenek nekik a nyuszik, de egy 5 eves gyereket mar nem ultetnek le melle, mert csak rosszat tanulhat belole.

4/10
  • kutyakiki81
    Haláli bábjáték

Megint csak rengeteg negatív kritika, a forgalmazó nem is küldi a filmet a magyar mozikba,stb...
    De nekem tetszett :) Igazi suttyó vígjáték, sok szexhumorral, káromkodással és film-noir elemekkel.
    Ez a szerep sokkal jobban áll Melissa McCarthy-nak, mint mondjuk a rém unalmas Partyállat. Az Elemi ösztön jelenet bábosítása durva :D

6/10
  • Devv
    The House on Sorority Row

Újabb B-kat slasher 1983-ból. 1 seederrel töltöttem le, nagy köszönet neki! :D Van némi történet gyilkosunk eredetéről, indítékáról. Hölgy főszereplőink nem az a megszokott ostoba hülye kurvák, hanem talpraesettek, mégis elhullanak egy kivételével. A végjáték egész jó volt, és kicsit nyitva marad karaktereink sorsa.
    A megvalósítás a szokásos, bár a végén már egész jók a maszkok.

6/10
  • Sequoyah
    The Magnificent Seven (2016)

Ez a film nem forradalmasitja a western mufajat, de nagyon jol idezi fel azt. Annak ajanlom aki szeretne megnezni egy klasszikus western filmet, de nem akar regi fako 60-as evekbeli filmeket nezni.
    A tortenete az egvilagon semmi ujdonsagot nem hoz, de a kotelezot teljesiti. A karakterek nem kiemelkedoen emlekezetesek, de jok, es az akciok is izgalmasak. Ami viszont mindenkepp kiemelkedik, az a latvanyvilag. Nagyon szepen adja a 19. szazadi amerikai vadnyugat videket es hangulatat, annak valtozatossagaival a hegyektol a sivatagig.

Erre a filmre mondanam, hogy becsuletes iparosmunka, de mivel egy manapsag ritka mufajban keszult, ezert mindenkeppen ajanlhato, akit erdekel a stilus.

7/10
    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2018.08.27. 16:34:48
  • Kongy
    Upgrade (Magyar cím imdb-n: Újratöltve.... waaaat)

Meglehetősen kiszámítható film, amit a végén meg akartak cifrázni egy-két csavarral, de ahelyett, hogy mindent megmagyarázott volna, inkább egy tucat logikai bukfencet felvetett. Ez a film sokkal jobban tette volna, ha egyszerűbb maradt volna, szerintem felesleges volt beleerőltetni ezt a két csavart, bár tény, hogy a lezárás elég erősre sikerült. Mint ahogy maga a látvány is, B filmhez képest abszolút korrekt. Az alapötlet is teljesen rendben van, felvet a film egy halom morális kérdést, kár viszont, hogy ezeket egyáltalán nem fejti ki. Mondjuk bő másfél óra játékidő alatt nem is lehet. Korrekt iparos munka, sci fi kedvelőknek abszolút ajánlott. 6.5/10
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.08.27. 12:20:48
  • Zephyr Retiring
    Northern Lights (Északi fény) 2009 IMDb

Új seriff érkezik a városba. Bár a városvezetők szerint feleslegesen, de kap egy esélyt bizonyítani, hogy szükség van rá...
    Minden a két fiatalúrral kezdődik, akik eltévednek a hegyen. Az új sefiff és helyettese menti ki őket. Őket és egy megfagyott hullát, akibe jégcsákányt döfött valaki. Valaki feltehetően a városból úgy 15 éve...
    Kicsit krimi, kicsit dráma, kicsit romantika is. Bírtam Rosanna Arquette-t, aki dögös anyukaként is megállja még a helyét ;)
    Nálam ez 10/7.
  • Shep
    Nekem az egész filmmel két nagy bajom volt:
    1. néhol marhára belassult az egész
    2. a legvége, az ablakos jelenettel be kellett volna fejezni
  • Tikal #100756
    Azok szinkronos verzióért sírnak, nem néznek feliratosan semmit :)
  • Jim Morrison
    de a sok emberke, aki eleve azért nézi magyarul mert fingja sincs más nyelvekről lehet nem tűnik fel neki, hogy különböző akcentussal beszélnek emberek. Ennyit tudok elképzelni.
  • Tikal #100754
    Lehet nem is kellene, ugyanis mivel feliratos a film, hallom az eredetit.
  • LasDen #100753
    a magyarban az akcentusokat nem nagyon lehet máshogy fordítani.
  • Tikal #100752
    Azt a fordítót aki "táj" szólásra fordít mindent csak mert déli akcentussal beszélnek a szereplők jól arcon kéne baszni.
  • desigo
    Én a Barry Lyndont nézem már két napja.Tetszik csak annyira lassú,hogy vagy teljesen kipihenten kellene nekiülnöm nézni vagy nem tudom.
  • Jim Morrison
    Upgrade

Jóféle. Tetszett.
  • BenedekFeco
    Hereditary

Az utóbbi idők legjobb horrorja. Még úgy is, hogy az utsó 10perc az konkrétan katasztrófa...
    Lassú film, de jól adagolja a feszültséget és egy pár igen jól eltalált jelenettel borzolja az idegeket :) Nagy kedvencem a "baleset, és az azt követő reggel", meg a "padlásajtófejelés".

7/10
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2018.08.25. 23:19:12
  • Blasta
    Upgrade - 9/10
    Ez így valami kurvajó volt. Év filmje nálam.
  • Zephyr Retiring
    Dead of Winter (A tél foglyai) 1987 IMDb

A hazai címmel ellentétben itt csak egy fogoly szerepelt. És egy hulla. Eleinte. Ezen hiányosságot később orvosolták a készítők..
    Űberbrutál klasszikus thriller, abból az idegesítő félelemkeltő zenei aláfestéses fajtából. Hibáit reggelig sorolhatnám mai szemmel nézve (viaszbáb hulla, értelmetlen sikoltozások - utóbbi meg pláne az egy profi színésznőtől nem aki alakít, hanem akit alakít a nő) de nem teszem.
    Akkoriban ez a mozikban nagyot üthetett. Ezt tiszteletben tartva (valamint a dvd lemez "hollywood movie classics" feliratát) inkább nem pontoznék. Többet érdemel, mint amennyit én adnék..
  • DantszEE
    Ha már Kubrick munkássága... Én a napokban pótoltam be a Mechanikus Narancsot. Nekem ennél volt kicsit túl erős a hype.
    Engem végig idegesített a színészek manírossága, annyira zavaróan erőltetett volt benne minden. (Nem a polgárpukkasztó részekre értem.)

Plusz én valamiért biztos voltam benne, hogy ebben van valami időutazásos elem (mintha láttam volna egy ilyen témájú filmlistán), szal ebben is csalódást okozott.
  • Jim Morrison
    hoppa legkozelebb megnezem mit irok majdnem tenykent....:)
  • Tikal #100744
    Majdnem 30? 50!!! 9 évvel a Star Wars előtt!!

Most keress rá milyen filmek futottak '68-ban :)
  • Jim Morrison
    2001: A Space Odyssey

Tudom, majdnem 30 éves film. Ezért mai szemmel nekem nem jött be. Több volt benne a tech demo rész, mint a mai filmekben (ma már nem is tudnak sok újdonságot mutatni ilyen téren).
    Kerek 10 perc elég lett volna az egész filmre. Végén az a 20 perces effektes rész tájakról meg ilyenekről...

A zene. A zene jó volt.

Nem is pontozom, 30 éve biztos tőlem is kapott volna 8 pontot.
  • kutyakiki81
    Slender man

2.9-es IMDB átlag, szinte minden oldalon azt olvastam, ez bizony nagyon gyenge lett.
    Majdnem elvették a kedvem a mozitól. De ezek után kellemes csalódás.
    Van egy nagyon depresszív hangulata a filmnek. Komor, szürke az egész, elég le tudja húzni az embert.
    Slender man

2.9-es IMDB átlag, szinte minden oldalon azt olvastam, ez bizony nagyon gyenge lett.
    Majdnem elvették a kedvem a mozitól. De ezek után kellemes csalódás.
    Van egy nagyon depresszív hangulata a filmnek. Komor, szürke az egész, elég le tudja húzni az embert.
    Nem kapunk eredettörténetet, vagy "megoldást" a jelenségre, de szerintem nem is kell, teljesen rendben van ez így, hogy van egy lény akiről nem tudunk szinte semmit.

6/10
  • Zephyr Retiring
    Én maradok a saját lemezeknél..
    Midnight Special (Éjféli látomás) 2016 IMDb

Na most pont erre volt szükségem. Kedvelem az azon idegenlényes filmeket, ami nem a leigázásunkról szól.
    Nem lőném le a poént (hátha más is megnézné majd valamikor), de azért annyit mégis elárulnék, hogy nekem tetszik ez a fajta elmélet, hogy az idegenek annyira nem is idegenek, mint elsőre gondolnánk..
    Nem volt se rossz, se unalmas, ám így, hogy már tudom mi lesz a vége, nem lesz túl sűrűn nézett film idehaza..

Legyen 10/7.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sokakat érdekel a téma: egyedül vagyunk vagy sem az univerzumban. Ez is egy nézőpont a sok közül, ami ráadásul még el is hihető jelenleg, amíg még csak ismerkedünk a féreglyukakkal, s azzal ami "odaát" lehetséges...
  • rage
    Torrenten volt fent, angol felirattal.
  • tigeroo
    +1

heavy metal balls baszki amit leműveltek
  • Jim Morrison
    +1

én is meg akarom nézni, igaz még nem is nagyon kerestem..:c
  • RatBaG #100737
    hol/hogy nézted?
  • rage
    Bruce Dickinson : Scream for me Sarajevo

Csak tíz pontot lehet adni? Százat nem?
    Akkor 10/10
  • xido
    Szokás tartalmat/véleményt is írni,remélem nem házirend...a lényeg,hogy a kedvenceim közé tettem..

nap nap után

közben kiderült,hogy volt már egy korábbi,mily meglepő,nem amerikai eredetije is,a téma miatt az is érdekel kivételesen,hiszen abban olyanokat is elsütnek,amik az amcsi film közben/után felötlöttek bennem..

belső szépség