1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Elhatároztam, hogy újranézek pár Nolan filmet, hogy tényleg olyanok-e, amilyenre emlékeztem. Vagyis, hogy sosem nyűgöztek le igazán. Az Interstellar-ra és a Memento-ra nehéz rászánni magam.

Eredet (Inception) (2010)

El kell ismerni, hogy ez a film mesterien kidolgozott. Minden részletnek szerepe van, minden pontosan ott van a helyén, ahol kell. A színészek remekül illenek a szerepeikbe, az akció akkor jön, amikor kell, a film gondolatvilága ritka jó. Egy szó mint száz, remekül felépített film, ami elgondolkodtató is egyben. 9/10

Tökéletes trükk (The Prestige) (2006)

Ezt a filmet eddig egyszer láttam, körülbelül 3 éve. Akkor nagyon kuszának találtam az egész történetet, a végére már szinte teljesen elvesztettem a fonalat. A mostani megtekintésnél már sokkal jobban átláttam az egészet, valószínűleg azért, mert rémlett mi a befejezés. Egy remek film lényegében, néhány negatívummal. Helyenként túlságosan vontatottá válik, van jó néhány jelenet, - az Eredettel ellentétben - amit szinte egy az egyben kihagyhattak volna. És még így is "csak" 2 órás a film, nem a hagyományos "Nolan-hossz". Sokszor valóban kusza a történet, hála az összekavart idővonalnak, ami alapvetően nem lenne gond, mert a Ponyvaregényben például imádtam ezt, csak itt már annyi különböző szál lesz a film felére, hogy baromi nehéz követni minden fontosabb momentumot. Igazából el lehet neki nézni ezt, mert alapvetően egy érdekes filmről van szó, szinten remekül összerakott, csak számomra vontatottá válik helyenként. 7.5/10
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.02. 11:01:36