1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Az elso jelenet mar akkora klise, hogy nem igazan tudok tobbet elvarni a filmtol. Kinos poen itt, kinos poen ott. Miert nem lehet manapsag egy kibaszott jo filmet osszehozni? Utolso hasonlo film amit elveztem az kb a The Thing feldolgozas volt. Szerintem az kibaszott jol megcsinaltak. Nem volt tele ilyen tiniknek meg szar humorral rendelkezo embereknek megirt jelenetekkel. Kivancsi vagyok, hogy 87 ben is voltak emberek akik lattak a predator bemutatojat a vhs kazin es ugy voltak vele, hogy mi ez a szar?

Bar fogadni nem akarok ( ha eleg gore lesz talan meg ertelmesen is szerepelhet a film) de szinte tuti, hogy 7 pont folotti pontozast nem fog kapni sehonnan.
    De ne legyen igazam. Sokszor szar bemutatok utan is lehet kellemeset csalodni es sokszor kiraly bemutato utan kiderul, hogy a film meg szar.

Ghost In The Shellnel majdnem osszehugyoztam magam a bemutato lattan a film meg bar tetszett de csalodas volt.
    Kivancsi leszek az Alitara mert a bemutatojatol nem estem igazan hanyatt.