1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #100675
    Foreboding

Etsukot furcsa érzés keríti hatalmába, hogy valami nincs rendben a világban. Munkatársa megzavarodik és többé nem ismeri fel a saját apját és más családtagjait sem. Tatsuo, a férje, pedig különösen kezd viselkedni miután megismerkedik a kórház új orvosával, Dr. Makabéval...

Néha jó dolog úgy leülni egy film elé, hogy már nem emlékszel miért is akartad megnézni a filmet vagy hogy miről is szól. Teljesen ismeretlenül felfedezni, megismerni jó dolog, pedig a hivatalos szinopszisok elmondják, hogy mivel is van dolgunk. De egy jó ideig nem derült ki, így eltöprengtem az eseményeken és nem mondhatom, hogy közel jártam a megoldáshoz.

2,5 órás film, de mégse éreztem, hogy olyan nagyon tele lett volna felesleges jelenetekkel. A 2. act elején volt egy kisebb leolvadás, de abból is sikerült visszajönni. Aztán a végéig nem volt megállás. Se a színészekre, se a karaktereikre nincs igazán panaszom.

Egyedül a sztori az, ami hagyott kívánni valókat maga után. Valahol a 3/4-nél bejönnek új karakterek a képbe és nincs igazán elhelyezve, hogy ők akkor most hogy és miért is kerülnek ide. Meg a külvilági események bemutatása is csapongó. Egyszer ez zajlik, aztán hirtelen meg már valami teljesen más.

6/10