[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
My Tomorrow, Your Yesterday
Egy egyetemista, Takatoshi, első látásra szerelmes lesz a vonaton, mikor meglátja Emit. Összeszedve bátorságát megszólítja a lányt. Minden szépen és jól alakul számukra, de a lánynak van egy titka, ami megváltoztatja a kapcsolatuk kimenetelét.
Már a címből kiderül, hogy valami nem kóser itt. Így a film első harmada azzal telt számomra, hogy próbáltam kitalálni, hogy mi a csapda. Én először másra gondoltam, mint ami lett, aztán a 2. tippem már valamivel közelebb állt a megoldáshoz. Nem mondom, hogy hatalmas rejtély, viszont szerintem elkerülhetetlen, hogy az embernek egy másik hasonló film jusson az eszébe, mikor kiderül az igazság.
Ettől függetlenül és nagyon élveztem és ez egy szép történet. Két főszereplő jól illik egymáshoz, jó a dinamika közöttük. A mellékszereplők is jól tesznek hozzá.
Nincs igazán semmi, ami hiány érzetet okozott volna. Próbáltam kitalálni, hogy hogy működhetne ez az egész a mindennapokban, de nincs értelme... :D
7/10