[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sequoyah #100643 Mission: Impossible - Fallout (2018)
Azt hiszem ez a film tokeletesen megfelel a hirnevenek. Nagyon latvanyos, nagyon akciodus, es persze izgalmas. A sztorijaert nem kap Oscart, de szerintem boven megfelelt.
Tom Cruise pedig tovabbra is az altalam leginkabb utalt szinesz akinek hajlando vagyok megnezni a filmjeit, mert mindig jok...:D
Henry Cavill is jol mutatott mellette, nem jatszott alarendelt szerepet.
Ezen kivul volt par 1-2 jol sikerult atveros fordulat, amik tetszettek:)
Ami negativum (legalabbis en jobban elveztem volna ezeket javitva):
- Tul sok akcio. Ma sok filmnel gyakori, hogy a film az elejetol a vegeig egy nagy akciojelenet, emiatt semmit nem lehet igazan kiemelni, es a film felenel belefarad az ember, a vegen meg mar nem is izgul emiatt.
- Elozohoz erosen kapcsolodik, hogy hianyoznak azok a cselekmenyek, amik lassabbak, precizebbek es feszultebbek, es ugymond "kemesebbek" (legjobb pelda erre az elso resz betoreses adalopos resze). Egy ilyen cselekmeny-elemmel a fenti akcioorgia megtorheto lett volna, hogy aztan a vegere nagyobbat csattanjon az uldozes.
- Az utolso jelenetsor az mar nem "lehetetlen kuldetes", hanem siman ongyilkos orultseg volt. A ketto kozott azert van kulonbseg:)
7/10