[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Outlaws
2004-ben a szöuli rendőrség nagyszabású akció keretében lecsapott a kínai-koreai bandákra a város kínai negyedében. A film ezen alapul, de lényegében csak ennyi a valós tartalma.
Ma Seok-do és társai elég kemény nyomozók. Tevékenységük eléggé a határon mozog annak, ami még elfogadható, de a banda főnökökkel való koordinálás garantálja a békét. Aztán jön Jang Chen és beleszarik az egészbe.
Igazság szerint nincs semmi ebben a filmben, ami miatt majd évek múlva is emlékezne rá az ember, de olyan sincs, ami miatt utálná. Szinte tökéletesen van belőve a szórakoztatásra. Mindenki látott már ilyen bandaháborús, hatal0m átvevős filmet, nem új dolog. De minden a helyén van, így az ember jól szórakozik és elrepül a 2 óra...
7/10
Dan of Thieves
Éppenséggel ez sem volt rossz, de a rablás előtti egy óra inkább so-so mintsem jó. A rablással kezdődve elröppent a film, de nem értem mi szükség volt a Butler családi összeomlására. Teljesen felesleges dolog, ami csak rabolta a perceket. A 2,5 órás játékidő miatt sokat szemeztem vele, de azért szerencsére jól jártam...
6.5/10