1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    A hétvégén meglestem két horrorfilmet, amikről nem gondoltam volna, hogy ennyire jók lesznek, de azok, sőt, az elmúlt évek kiemelkedő darabjairól van szó.

Ghostland (2018) imdb

Anya és két lánya beköltözik egy örökölt házba, és már az első éjszakán home invasion. Kurva eredeti, mi? Hát nagyon faszán csavartak egyet ezen a már elcsépelt elemen, és ahogy halad a film, egy másik zsáner csavarját is sikerült úgy belecsempészni, hogy csak pislog az ember. Lehet kicsit hülyén fogalmaztam, de igazából többet nem is érdemes elmondani a filmről, nézzétek meg, amint tudjátok! (Sőt, aki évente csak pár horrort néz, az ezt vegye fel a nézendők közé! ;) )
    8/10

Calibre (2018) imdb

Két barát elmegy vadászni az erdőbe. Ez se valami nagy cucc, nem? De aztán egy olyan dolog történik, hogy onnantól nincs megállás. Igazából ez "csak" egy thriller, de amit átélnek a karakterek, az a szó szoros értelemben vett horror. Nagyon kemény film.
    8/10

Mindkettő alkotás szépen fényképezett, nem low budget, sorozatokból ismerős arcok is feltűnnek bennük.