[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hiper KOCKA #100423 Escape Plan 2 2018
Miért? Miért kellett ez? Számomra Sly-nak mindig is csak a Rambo és a Rocky állt jól... van még ezeken kívül egy-két vállalható filmje, na de egyetlen darab Szupercella is bőven elég volt. Ez a rész a nagy általánosságban igaz papírforma szerint alakult: a folytatás gyengébb lesz, mint az előző rész.
Így is történt. Hiába lengi körbe egy iszonyatos high-tech infrastruktúra a filmet, hiába ez az ultramodern cécó, ezt a sztorit meg kivitelezést akármelyik 90-es évekbeli B-kat akciófilmben hozná Don The Dragon Wilson. Nem is értem, hogy lehet manapság ennyire klisés, buta, és a 90-es évek gagyi akciófilmjeinek kvintesszenciáját hordozó kotyvalékot kifőzni.
Túl sokat imdb-re nem adok, de itt teljesen korrekt a pontozás... sőt, szerintem még túl is pontozták. Mindenesetre nem kell nekem több ilyen übergagyi alkotás Slyt-tól.
Forgassa le inkább a Rambo 5-öt: lógjon egy véres kötélen, kínozza sebekkel borított testét két aszottképű ázsiai bohóc, majd szabaduljon el, legyen sáros és mocskos, kússzon az aljnövényzetben, villantsa meg botoxos karjait, tartsa célra az átkozott rakétavetőt, és nyírjon ki mindenkit, aki él és mozog.
És én élvezni fogom... megígérem... még akkor is ha tudom, hogy egy ilyen mozi is mégoly tanulságtól mentes, és nem szolgál semmiféle komolyabb mondanivalóval a mindennapi életet illetően. Nem leszek tőle becsületesebb állampolgár, nem fogom hamarabb befizetni az adót, talán ugyanúgy bliccelni fogok a tömegközlekedési eszközökön, de basszameg, legalább elmondhatom hogy arra a másfél órára kikapcsoltam fáradt neuronjaimat, a retinámat meg átadtam egy vizuális orgiának, ami megmutatja nekem, hogy tud még valamit ez a vén csont.
A lényeg, hogy ne erőltessük ami nem megy... de ugyanez igaz Svarcira is... ne játszon még 80 évesen is Terminátort... tudja már, hogy hol az elég. Egyébként a Szupercellán nem javított Bautista sem, holott a Galaxis Őrzőiben bírtam a pofáját. De itt valahogy nem működött.
Szóval Sly... nagyon remélem, hogy az a kedves tábornok újra felkeres egy levéllel, hogy Kambodzsa környékén zűr van a katonai juntával... menjél oda és tegyél rendet. Robbantsd fel az egész kibaszott félszigetet, ha kell. Ezeket a Szupercellákat meg hanyagold légyszi... azt meg hogy Rambo egy buzi, azonnal vond vissza.
2/10