1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    Cargo (2017)

Eleg fura cime van, nem igazan illik a filmhez, de azert ertheto honnan jott:) Ugy is kezdtuk el nezni a filmet, hogy igazabol fogalmam nincs mi ez, csak a cimet lattam Netflixen. Erdemes egyebkent igy filmeket nezni, nem ugy mint ahogy mostansag szokas, hogy mar mindent tudunk a filmrol az elozetes kritikak/trailerek alapjan:)

Stilusat tekintve tulelo/csaladi/drama filmrol van szo. Drama, tehat lassabb a megszokottnal, de nem tul lassu, igy van idonk elmelyulni a gondolatokban. Apuka probal tulelni, illetve biztonsagba eljutni a babakoru kislanyaval, es ennek soran sulyos donteseket meghozni. Nalam kulonosen betalat ez, mivel magam is egy hasonlo koru baba apja lettem nem olyan reg, es igy kulonosen at tudtam erezni a dramat. Az biztos hogy a szivem szakadna meg ha hasonlo helyzetekbe kerulnek...

A hasonlo temaju filmekhez kepest egesz realisztikus, ami kulonosen tetszett. A fohoz szineszi jateka pedig kifejezetten jo lett.

8/10