1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    A Quiet Place - 6/10
    ---------------------
    Régóta nem volt olyan film amin ne aludtam volna be fél óra multán, pedig ezt is éjfél korul kezdtem nézni. Ettol még nem tokéletes, messze nem az, de maximalisan nézheto egyszer, izgalmas és jól adagolta a dolgokat. Emily Bluntot az Egde of Tomorrow óta bírom, Krasinski-t meg az Office óta, orommel látom, hogy ugyesen váltott karaktert, ráadásul ezt a filmet rendezte is.
    Egyetlen dolog ami nagyon nem jott be az a vége:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most komolyan, van olyan szulo aki saját életének feláldozását jó otletnek tartaná egy apokalipszis utani világban??? A gyerkeknek -pláne ha épp egy újszulott van a házban- mindennél nagyobb szukséguk van a szuloi védelemre ebben a világban, ez az apa meg elvileg, hogy megmentse a két gyermekét a biztos halálból harc nélkul feláldozta magát. Aham, az anyuka kb 1 extra napig fogja életben tartani azt a 3 gyereket (persze ekkor még az apuka nem tudta, hogy mukodni fog az "ultrahangos" kutyuje amivel jobbak lettek az esélyeik). Valami más, bármi más módszer jobb lett volna mint állok és várom, hogy széttépjenek, sebesult vagyok vagy sem, a szulok nem így mukodnek. Nem is beszelve a szornyek mozgékonyságáról és sebességérol, az apuka széttépése után nem tartott volna sokáig utolérni és folytatni a gyerekek marcangolását az autóban... Mindegy