[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én DiCaprióra már majdnem 25 éve, hogy fölfigyeltem. A Teljes napfogyatkozásban láttam vele először, aztán az Ez a fiúk sorsa, és vagy a Kosaras naplója, vagy a Rómeó és Júlia, már nem emlékszem. Mint mondani szokás egyből megvett, kilóra. Szerintem sokan azért nem vették komolyan, mert amikor igazán befutott, a Titanickal, meg a Vasálarcossal, sokan egy ilyen tipikus, fölkapott szépfiúnak gondolták, és ez rajtaragadt egy darabig. Bevallom, ha az egyik barátom nem hívja föl rá a figyelmem, és mondjuk én is a Titanicot látom tőle először, szerintem ugyanígy gondoltam volna. Féltem is, hogy a korai szerepei után Hollywoodban beskatulyázódik ebbe a nyálgép, tinibálvány szerepbe. Hál' Istennek nem így történt.
Quiet Place - Hát, nem is tudom. Először is az alakítások nagyon jók, és tele van nagyon jól megkomponált jelenettel. De maga a történet nekem annyira hihetetlen, hogy egyszerűen nem tudok belefeledkezni, elmerülni a filmben. Nem tudja elhitetni velem, hogy ezeket a lényeket, ilyen hallás mellett ki lehet cselezni olyanokkal, hogy mezítláb járnak, meg a többi. Úgy el tudnám hinni, ha ezek a lények csak egy helyi probléma lenne, mondjuk megjelent egy pár valahonnan, és terrorizálnak egy családot. De amit a film sugallt, hogy lerohanták a Földet... mert ha ez van, akkor azt nem tudom elhinni, hogy ezt a kiscsalád így, a látott trükkökkel túlélte volna a közvetlen közelükben. Ha meg ilyen homokszórós trükkökkel ki lehet cselezni őket, akkor meg azt nem tudom elhinni, hogy lenyomták az egész Földet, hadseregestől, mindenestől. 6/10