[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sequoyah #100318 True Memoirs of an International Assassin (2016)
En a 90-es evekben kozepkategorias, de igen szorakoztato akciofilmeken (tobbek kozott). Ma sajnos mar igen ritkan csinalnak ilyeneket, Hollywood inkabb a 100+ millios blockbusterekre koncentral. A VHS/DVD korszak vegevel ezek eltuntek.
De itt a streaming korszak helyette, es a Netflix/Amazon (es a tobbiek) ujra elkezdtek gyartani ezen viszonylag olcso, konnyed szorakoztatast nyujto filmeket. Ennek szerintem egy igen jo peldaja ez a film.
Nyilvan minosegben nem er fel a blockbusterekhez, de nem is kerul tobb 1000 Ft-ba, hogy a moziba megnezzuk. Konnyed otthon esti szorakozasnak viszont tokeletesen megfelel, ha akcio-vigjatekra faj a fogunk.
A tortenete nem sablonos, es egesz izgalmas (bar a kozepefele kicsit szetesik). Stilusaban vigjatek, de nem a sirva rohogos modon, szerintem egy poen sem volt amin hangosan rohogtem volna, de vegig jol ereztem magam amig neztem. Az akciok is egesz jok, es a karakterek is karakteresek, nem lehet rajuk komoly panasz.
Nem kell tul komolyan venni, es magas elvarasokat tamasztani, es akkor jo szorakozas a film.
7/10