1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy
    Jurassic World 2

Hát ez mi a f*szom volt?!
    Egy filmen belül összerakták az előző 4 film eseményeit! De halál komolyan. Minden egyes részből kiragadtak jeleneteket, újraforgatták őket, majd összeállították egy filmmé. Apám... hát ez durva volt. De nem a jó értelembe.
    Nem fogok spoilert használni mert tulajdonkképen az előző 4 film jeleneteit, eseményeit fogom a teljesség igénye nélkül sorolni.
    Ikonikus T-Rex ordítás az első részből
    Raptor üldözés épületen belül az első részből
    Raptor egy magaslati pontról keresi a prédát (első részben konyhában) miközben a hőseink előtte kuporognak egy asztal mögött. - konkrétan még a kamera beállítás is egy az egyben az volt
    Raptor kilincset használ...
    Rendszert újra kell indítani
    Dinókat befogják a csúnya vadászok majd átszállítják őket az államokba
    Dinók elszabadulnak
    Raptorok az üveg tetőn ugrálnak és üldözik hőseinket
    Génmódosított dinó
    Menekülő dinók elől egy rohadt nagy farönk mögé bújunk
    Betanított raptor
    ...

és lehetne még folytatni. És ezeket az előző filmekből soroltam fel, vagy nem?!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Három újdonság volt. Az egyik, hogy a szigetet elpusztítja egy vulkán, a másik, hogy klónoztak egy embert, aminek semmi, de semmi jelentősége nem volt a filmben, illetve, hogy a végén a dinók az államok területén szabadultak el. De ez utóbbi sem nagy szám igazából, hogy ha következetesek a film készítői, hiszen valamelyik előző részben elmondják, hogy lizin függők az állatok és ha nem jutnak hozzá, akkor megmurdelnek.

Ennek a filmnek a scriptje egy copy-paste volt.

Nem tudom azt mondani, hogy kimondottan rossz film volt, de jó sem volt. 5-ös értékelést arra szoktam adni amit ugyan végig ülök de nem volt jó. 6-ot arra amit végig ülök és szódával elmegy. Ez meg valahogy mégis a kettő között van. (5 alatti pontot olyan filmeknek adok, amiket valahol kikapcsolok a franca)

Szóval legyen, jó szívvel:
    5,5/10