1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Jurassic World 2

Tényleg kezdem megérteni azokat az embereket, akik szándékosan kerülik a trailereket. Nem értem kinek jó ez, hogy előre ellövik a film összes fordulatát. Pontosan így voltam a Jurassic World 2 trailerrel is, amit többször a pofámba toltak más filmek előtt, aztán tegnap eljött a megtekintés pillanata, és kb semmi meglepetést nem tudott okozni, mert az ÖSSZES, ismétlem az ÖSSZES látványos jelenetet ellőtték az előzetesekben. Így bajban is vagyok, hogy hogyan is értékeljem, mert tetszett, amit láttam, csak olyan déja vu érzésem volt végig, és nem azért mert korábbi Jurassic filmeket koppintott volna... Bár azért erre is volt példa. A sztori egyébként felejthető, a karakterek lagymatagok, Chris Pratt itt is Starlordot alakítja lényegében, az új behozott karakterek meg semmilyenek egyszerűen. A látvány csillagos ötös, de itt is már azért túltolták szerintem a dínók kinézetét, már szinte személyiséget adtak nekik, mintha legközelebb meg is szólalnának. Anno valahogy más volt az egész... Nálam 6/10

(a halom logikai bukfencet szándékosan hagytam figyelmen kívül, mert 100 oldalon lehetne sorolni a hülyeségeket.)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.10. 19:35:36