[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jurassic World: Bukott birodalom:
Férfiasan bevallom, hogy életemben először fordult elő, hogy erősen elgondolkodtam azon, hogy kifáradok a teremből. Nem azért mert dühös voltam, nem azért mert meghajtott a kóla. Hanem mert bőgtem, mint egy gyerek.:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt a szerencsétlen, lemaradt Brachiosaurust nem fogom tudni feldolgozni.
A film valami iszonyú erősen indul. Az első 5-10 perc olyan szinten faszán adagolja a feszkót... Kurva jók a beállítások, a játék az árnyékokkal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Simán élnék egy Mosasaurus spin-offot. Külön tetszett egyébként a film elején a bokorból hallatszó játékos Dilophosaurus hang. Szép kikacsintás volt az első részre.:D
Szóval a film feléig tök jól működik a dolog. Oké, kicsit kapkodós. De részemről teljesen működött a dráma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, a majdnem arcba folyó lávás jelenet nagyon gáz volt. Ezt még tetézi, hogy ha nem volt elég szemfüles a néző, egy ponton úgy tűnhet ahogy Chris Pratt elrántja a kezét, mintha azzal belecsapna a lávába.
Aztán jön a film második fele. És szerintem ez a váltás a lehető legrosszabb ötlet volt, amit csak hozhattak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Jurassic filmekben szerintem pont akkor működik a koncepció, ha kint vagyunk a dzsungelben. Amikor az ember kiszakad a komfort zónájából, és a vadász, a dinók saját területére téved, ahol ők uralkodnak. Ahol megvan a grandiózusság. Ahol nem tudhatod, hogy melyik bokorból mi ugrik elő. Hiszen egy baszott nagy dzsungelben vagy, amit nem ismersz.
Szal ez az egy nagy házban vagyunk kurva sok dinóval téma szerintem totálisan hazavágta a hangulatot.:/
A kiscsajos klónos fordulat meg olyan hip-hop beböfögős volt, hogy kb fel sem dolgoztam, és már azt néztük, hogy jah, itt az Indoraptor.
Amit amúgy nem értettem, miért kellett ennyire kegyetlen módon kinyírni.:D
Az előző részben legalább tényleg egy faszkalapot csináltak az Indominus Rexből, ahogy heccből basztatta az Apatosaurusokat. Így meg is érdemelte a halált.
De itt szerencsétlen Indoraptor még meg is ette az áldozatait, szal nem csak poénból randalírozott.
Ennyi erővel Kéket is simán lelőhették volna, amiért becuppantott 1-2 embert.
Szóval elég kétes érzésekkel bírok így a film megnézése után.