1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    Thor: Ragnarok (2017)

Ugy alakult hogy ezt az Infiniti War utan sikerult csak megnezni. Ez kicsit elozmenye annak, es nem mondom hogy mindenkepp kotelezo megnezni annak megertesehez, de utana mindenkepp potolni akartuk a hianyt, es helyretenni a hianyzo epitokockakat.

A tobbi filmnel is kicsit meg viccesebbre vettek a figurat, es ezt jo ertelembe veve mondom, mert jol sikerult az apro stilusvaltas. Erosen latszik hogy ket tortenetet gyurtak egybe (az Asgardi balhe, es a gladiator-bolygo), de vegulis mukodik a dolog.
    Az Infinity Warnal kerekebb film. Oke ne rohogjetek ki, persze hogy kerekebb, hiszen az csak egy fel film igazabol:) De ez valoban erzodik is rajta. Sajnos Asgard dramaja kicsit elsikkad a nagyszabasu Infinity War mellett, pedig ez is oriasi drama, hisz egy komplett bolygo bukasarol van szo.
    Mint drama viszont jobban mukodik, eppen abban lett jo a film, amit lentebb az Avengersnel negativumkent irtam le. Mind a kalapacs elvesztese, mind a vegso bukas sziven tud utni. Mar ha nem lattad a trailereket persze, ahol mindent jol ellonek...
    A vege kulonosen sziven utott annak a fenyeben, hogy mar korabban lattam hogy hogy is fog folytatodni a sztori percekkel kesobb...

A gladiatoros resszel kapcsolatban inkabb vegyesek az erzeseim. Nagyon jopofa meg vicces meg izgalmas, de inkabb egy LSD tripre hasonlit az egesz:) A realitasbol nagyon eltolodott a Galaxis Utikalauz fele fantazia-cunami iranyaba. A Guardians of the Galaxy utan ez annyira fel sem tunik talan, de a korabbi filmekhez kepest mindenkepp fura.

Gondolkozom hogy 7 v 8 pontot adjak, mert ezt is elveztem annyira mint az Infinity Wart. De egesz egyszeruen az a film nagyobb szabasu, tobb hibalehetoseget tartogatott, es csak emiatt feljebb pontozom.

7/10