1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #100102
    Deadpool 2

Ha valaki esetleg visszakeresi, akkor anno az első részre valami 8 pontot dobtam azt hiszem. Ami azóta valahol 6.5-nél realizálódna ma már inkább. Ez a rész viszont jobb lett. Többször nézhetőbben jobb.

Azt nem hiszem, hogy a poénok később is olyan hangosan nevetősek lennének, mint most, de szerintem azok is jobban sikerültek valamivel. Főleg a film első felében, de azért látható az akció jeleneteken, hogy David Leitch rendezte ezt a filmet. Jól koreografáltak, tiszták és lekövethetőek. Bár a börtönös jelenetnél Brolin mintha kissé lassan, darabosan aprított volna. De később nem vettem ezt észre, úgyhogy nem tudom eldönteni, hogy ez hiba-e. Domino bár nem képregényhű, de Zazie Beetz nekem nagyon jó volt a szerepben.

A második felére egy kicsit elfogy a lendület és nem annyira jó, viszont szerencsére még marad azon a szinten, hogy élvezhető marad. Egy szó, mint száz, élveztem. Cable, DP, Domino hármas a jövőben nagyon menő lenne...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azóta itt olvasgattam a filmről és tök durva, hogy nem maradtam le a jelenetről, de annyira rövid ideig mutatják a Vanishert, hogy én nem ismertem fel, hogy az Brad Pitt. Volt valami megérzésem, de nem volt idő lamentálni rajta, így tovább léptem rajta.
    Az X-menek a háttérben nagyon bejött. Volt Hope name drop is nagy örömömre. Ezek után nem lepődnék meg, ha az X-forceban valamilyen úton-módon feltűnne. Wishful thinking.

7.5dehanagyonkedvesvagyokakkor8/10