Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gee, az összes emlegetett színész olyan a szerepében, mint akit leszedáltak. Semmi érzelem, semmi játék, csak felmondják a szerepüket és mennek haza (talán a Sithek bosszújára ez nem igaz, ott már mintha Hayden is szinte színészkedik).
Seth
Hiába egy jó színész, ha a szájába olyan mondatokat adnak, amit egy 5 évesnek is meg kell értenie

PSN ID.: Beegabor

Teljesen egyetertek veled. Azert azt ne felejtsuk el, hogy jo par hibaja ellenere az Episode 1 azert csak folvonultatott jo par nagyon is jo karaktert es szineszt (Liam Neeson, Ewan Mcregor, Samuel L Jackson, Ian McDiarmid <-Palpatine). A hasonlo kaliberu karakterek mind hianyoztak az Episde 7-bol, Han Solo mar nem volt az igazi es a jelenetei inkabb a gagyi fele mozdultak el. Adam Driver es John Boyega szamomra nagyon unszimpatikus es tehetsegtelen szineszek, igy hat nem csoda, hogy nalam nagy negativummal indul a The Last Jedi....

LasDen
"a Star Wars: Az utolsó Jedik ... 220 millió dollárral minden idők második legnagyobb nyitányát könyvelheti el a Disney. 750 millió dollár lehet most a kitűzött cél, vagy az Avatar 760 milliója."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Miért,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yoda mibe halt bele a Jedi visszatérben? 😄 Abba, hogy Luke meglátogatta? 😄

Haverom amúgy úgy fogalmazott hogy Luke nem meghalt hanem szintet lépett,
és látva Yoda-t ebben a filmben, ez teljesen valid.

Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.12.17. 19:45:41
BaliBoy
Érdekes, hogy ahányan vagyunk, annyi féleképpen látjuk a filmet. 😊
Nekem pl. Finn karaktere az előző részben nem kimondottan tetszett, Rossz volt az alakítása, viszont az SW7 nekem jobban tetszett mint az SW8. Ebben a részben viszont Finn karaktere és alakítása teljesen jó volt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
<#eljen>

A Punisher első 2 rész még ok volt?
Nemrég néztem meg és elég sok ott az ökörség már az elején is.
Úgy ver embereket, hogy azok még mindig élnek bár abba már kétszer bele kellett volna halniuk.
Ellövi az utolsó töltényt de a szán nem marad hátul.... stb.

Tetszett az SW7, de nekem ez jobban. Az egyenletesebb film volt, hozott egy szórakoztató szintet. Ebben több volt a gyenge rész (Finn szála leginkább, a végétől eltekintve), viszont amikor jó volt akkor szerintem nagyon jó volt. És több volt a jó rész benne szerencsére.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.12.17. 18:01:22

Why so serious?

Kandurex
Nekem, a nyilvánvaló koppintása mellett is tetszett az SW7, de ez nem 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LasDen
inkább evezzünk békésebb vizekre és emlékezzünk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fúúúúúdenagy poén volt >😄DDD
Ma délelőtt néztem meg feliratosan. Soha nem értettem miért szidják sokan az előzmény trilógiát. Igaz 36 vagyok és a korom okán gyűlölnöm kellene, mert hát a régi trilógián nőttem fel, de én szerettem. Szerintem a Revenge of the Sith talán az egyik legjobb SW film. De a mai film "élményem" alapjánm ha valaki ezek után azt mondja hogy az előzmény trilógia a legrosszabb hangosan felnevetek. Rég vártam már arra, hogy egy filmnek vége legyen. Itt már a felénél tudtam, hogy bármi történik csak szar lehet. Az is lett. Szomorú, pedig nem vártam semmit. Főleg az SW7 után.

UUUU
Jo lenne, ha kineznel a rozsaszin kod mogul. >😄DDD Ja, kineztel, csak nem latsz ki a szemfestektol. >DDDD

Értem, tehát ha ez dolog meg van magyarázva, akkor már csak minden más a probléma. Szerintem nagyon rendben van a film, talán ez volt a legjobb mind közül.
Kandurex
Az a baj, hogy már túl ment az elfogadható szinten. Oké, ez egy fantasy sci-fi, vannak benne vicces dolgok, érdekesek, meghökkentőek, de ez már sok volt.

Mert Obi-Wan anno miben murdelt meg? Pont ugyanígy elpárolgott.
Azért elég epik szidni a Star Wars filmet, hogy mekkora szánalmas, közben meg "Leila"...
Kandurex
Jah, Ben meg a Luvnya 10 percenként nyomta...

még a fővezír halála után is... nah meg Luke csöcs ivása, Leila űrkalandja...úristen, faszságok tömegei....

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.12.17. 16:44:19

LasDen
végül is kivetíteni magad egy másik bolygóra az elég laza dolog, nem szokás ilyen hétköznapi szarságokba belehalni...

Kandurex
Last Jedi

Az első SW film, ami nem tetszik, sok gagyiság és idétlenség. Az meg kifejezetten bosszantott, hogy

1. Luke megmurdelt. Miben? Végelgyengülés? 2. Nem láttam tőle igazán badass dolgokat.

A leggyengébb SW rész. Az utolsó 10 percben már tényleg azon hümmögtem, hogy ez bizony rossz volt. Pedig az ahogy felhangzott a zene és főcím még egy két könnycseppet is elmorzsoltam, mert hát az SW az mozi ünnep.....

Tényleg magához húzta. Nem volt nagy távolság, de tényleg így történt.
BaliBoy
Egyértelműen magához húzta a seprűt. Ez nem is kérdéses. Sőt, úgy láttam, hogy a faleveleket ahogy sepregette ott is rásegített egy kis erő használattal.

@Kmarha: Akkor úgy gondolod, hogy semmi konkrétabb jelentőséggel nem bírt? Mondjuk egy új Anakin?!

Az szinte biztosra veszem egyébként, hogy a IX. részben lesz egy nagy ugrás az időben. Lévén, hogy a megmaradt lázadók elfértek a Millenium falcon-on. 😊

LasDen
biztos hogy magához húzta? én nem úgy emlékszem. Szerintem csak simán felvette. Az úgy tartotta meg nem számít. Én is tartottam már úgy sok mindent 😄

Kmarha
+ BaliBoy #98434

Abból volt nyilvánvaló, hogy távolról felemelte és magához húzta a seprűt (plusz a végén úgy tartotta, mint a fénykardot). Azaz erőérzékeny volt.

Egyrészt az volt a szerepe, ahogy írtad, az Ellenállás tovább él, a szikra lassan felgyújtja, lángba borítja a galaxist.
Másrészt ennek az erő használatnak, szerintem, Luke mondanivalójára volt egy utalás. Hogy az Erő, ott van mindenhol és mindenkiben. Valamint Yoda beszédjére, hogy nem a vallás számít, meg a betűk a könyvben. Az emberek számítanak, és az, hogy mit teszünk az erőnkkel.
(aka pókember, Ben bácsi, "az erő nagy felelősségel jár" monológ 😄)

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.12.17. 11:29:35

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LasDen
Miből volt nyilvánvaló? Az a srác Finnék kalandjából való és csak azt szimbolizálta a jelenet, hogy az Ellenállás tovább él még akkor is ha csak egy Ezeréves Sólyomnyi ember az 😄 A srác a többiekkel már Luke csatáját játszotta újra és ott volt a kezén Rose ellenállós gyűrűje. Persze lehet, hogy később lesz szerepe a srácnak, de pillanatnyilag csak ennyit jelent... szerintem

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.12.17. 11:11:28

BaliBoy
Igen, én is ezt írtam. 😊
De a régi trilógiából nem hiányzott. Vagy legalább is nem volt összehasonlítási alap. De nekem nagyon tetszett az előzmény trilógiában, hogy galaxis szerte látjuk a történéseket.

Ez a rész meg egyébként nem szólt másról mint egy elhúzódó csatáról tulajdonképpen.
Közben beugrott egy kérdés: Az uccsó jelenettel vajon mit próbáltak mondani? Amikor a kis srácot mutatják. Az nyilvánvaló, hogy használni tudja az erőt, de mire akartak ezzel utalni? (ugyebár nagyon Anakin feeling volt)

Örülök, hogy a IX. részt ismét JJ Abrams fogja rendezni!

tigeroo
Harcol két oldal egymással.... de miért is???
Ki irányítja jelenleg a galaxist?

Amúgy ez a régi trilógiáról is elmondható. Ott sem tudjuk meg, hogy a birodalom miért gonosz, de egyből a lázadókkal vagyunk. Érdekes írás és videó a témában
tigeroo
de igazabol egy kozepszeru film eltekintve a nevbol adodo plusz pontokkal

akkor te szereted a régi SW-t is?<#zavart2> zavart érzek az Erőben.
BaliBoy
Kár volt erőltetni.

Rage47
direkt volt olyan Yoda - ugyanúgy nézett ki, mint a legelső trilógiában... kis CGI-vel
Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sziasztok.
Segitsetek,ki ez a csaj?Kerestem de nem találltam.
Gyilkos mezők-be játszik a Discovery Channel en.
Köszönöm szépen.
link
BaliBoy
Star Wars - The Last Jedi

Mint ahogy Kylo Ren-ben is vívódik a sötét oldal és a világos oldal úgy vívódik most bennem, hogy mire értékeljem ezt a filmet. Ha egyből rá akarom vágni, hogy mit érzek, akkor az az lenne, hogy valami hiányt. Nekem valahogy valami hiányzott. Illetve ahelyett, hogy az előző rész után felmerült kérdéseket megválaszolták volna, még több kérdés lett. Vagy legalább is a kérdések száma nem csökkent.

Például kinyírták Snook-ot, akiről azt sem tudtuk, hogy ki a fene volt, hogy került oda... stb. Meg úgy általában az első rendről nem derült ki semmi sem...
Ráadásul óriási hülyeségnek tartom, hogy Rey-el 1 újjal elbánik Snooke, de nem veszi észre, hogy a tanítványával nem stimmel valami.Szóval az egyik pillanatban még nagy hatalmú sith a következőben meg full bagatell módon kicsinálják. Nagyon izzadság szagú.
Ebből a részből kimondottan azt éreztem ki, hogy nagyon akartak valami csavart, valami meghökkentőt, valami soha nem látott fordulatot belevinni, ezért kinyírták a készítők az előző részben beharangozott fő gonoszt. Csak ezzel meg lett egy hatalmas űr.

A film után barátokkal beszélgetve azt fogalmaztam meg, hogy érdekes módon az eredeti trilógia folyamán valahogy nem hiányzott, hogy úgy "global scale" lássuk a galaxis történéseit. De az előzmény trilógiában galaxis volumenben követtük az eseményeket, aminek volt súlya. Most, hogy megint visszamentünk makró távlatról mikróra, nekem nagyon hiányzik az a fajta volumen. Harcol két oldal egymással.... de miért is???
Ki irányítja jelenleg a galaxist? Nekem nagyon, nagyon hiányzik ez az irányvonal. Jó lett volna látni, láttatni, hogy miért is gonosz az első rend.
És hát igen, ennek a résznek volt némi Birodalom visszavág ihletése. Persze ez már igazából az Ébredő erőbe bele volt kódolva. Mármint az irányvonal.
Yoda alakja csak nekem tűnt gagyinak? A szájmozgása totál olyan volt mikor még egy gumi maszkot mozgattak.Meg úgy az egész alak az eredeti trilógiára emlékeztetett. Mintha a szekrényből elővették volna az eredeti bábut, ami az 1970-es években frankó volt, de ma már nem igazán.

Még egyelőre nem értékelem. Had ülepedjen. Lehet megnézem majd valamikor újra a moziban.

Hasonló a véleményem. Minden hibája ellenére is tetszett.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

UUUU
A fius lany es lanyos fiu harca, aka. SW8 Last Jedi 4/10
Latvanyon kivul egy nagy katyvasz az egesz. Buta helynelkuli humorral, logikai bukfenchegyekkel. Az teny, hogy jobb mint az ebredo ero egy paraszthajszallal, de igazabol egy kozepszeru film eltekintve a nevbol adodo plusz pontokkal, ami miatt a fanok tobbre ertkelik a kelletenel.

Hát nem tudom, szerintem C3PO az eredeti trilógiában is inkább volt kínos mint humoros.
Rage47
valamiért a 4-5-6 poénok teljesen a helyükön voltak, nemrég néztük újra az összes részt... a mostaniban meg pff
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.12.16. 18:28:58
Kongy
Igen, meg azért ne felejtsük el a híres/hírhedt Jar Jar-t.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CSOCSO
az elso 3 ( nem a 4-5-6) epizod tele van szanalmasabbnal szanalmasabb jelenetekkel. Ultra gagyisztikum vicces megmozdulasok mint a jajveszekelo - elbotlo robotok meg hasonlok. Nem a mostani reszekben kezdtek el azt, hogy tele van vicces ( gagyi poenos) jelenetekkel a film.
IMYke2.0.0.0
Csak ugye nem mindegy, hogy mikor, milyen helyzetben...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Azért a klasszikus trilógiában is voltak poénok, az egész C3PO-R2D2 páros a poént szolgálta, számtalan viccesnek szánt pillanatot fel tudnék idézni velük. Aztán ott van Han meg Leia kibontakozó szerelme, csipkelődése, ott is voltak vicces jelenetek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

repvez
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi 2D

Nekem sem volt pozitiv a film. sok logikátlan dolog, sok a vicces jelenet, néha olyan volt mintha az ürgolyhókat nézném. talán az utóbbi két részben jöttek csak be ezek jobban ,én a régiekben nem emlékszem olyan jelenetre amin röhögni lehetett , föleg nem egy feszült helyzetben.
Az uj karakterekből semmit nem tudni meg. kylo még mindig nem érezni, hogy hatalmas és gonosz lenne vagy akárcsak vivódna a fény és a sötétség között.
A befejezés se volt valami jó.
Kmarha
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
Star Wars: Az utolsó Jedik
1. megnézésre

Csak röviden, mert egyrészt még emészteni kell, másrészt újra nézni. Elsőre nem teljesen azt hozta, amit vártam, igaz, sokat vártam. Tetszett az írók bátorsága, hogy sokszor ennyire földhöz ragadtabbak mertek maradni, és bátran mertek beinteni, ha szükséges volt
gondolva itt a sorsokra, Snoke szerepéré és Rey szüleire például
.
Nem tetszett, hogy számomra nem jött át az az epikusság, ami a papírra vetett történet súlyából át kellett volna jönni. A karakterek néha túl hirtelen fordultak szembe a korábbi döntésükkel. Túl sok volt a humor/vicces jelenet, amit nem csak időkitöltésnek használtak, hanem igen komoly, drámai jelenetek közepére pakolták be, megint csak lefaragva annak súlyából (ez okozta, hogy már a bad-ass fénykardos párbajok során is csak röhögött a közönség, mert az előző viccelkedős betétek miatt, ott is a komikumot keresték).

Külön-külön, mindegyik jelenet nagyszerű és emlékezetes volt (viccet félre téve, mindegyik, spoileresen órákat lehetne róluk beszélni), csak valahogy nekem most még nem állt össze egy nagy epikus egésszé.

A látvány, a hangulat, dicséretes, szájtátva bámultam végig. A rajongók rengetek kikacsingatásokat kapott az eredeti triólogiára ismét (talán kicsit jobbakat is, mint vártam). A karakterek sorsa külön-külön izgalmas és ötletes (néha kifejezetten merész), bár sokszor a régi sorozatot idézi. Összességében tök jó film volt, megnézzük, többedszeri nézésre felmagasztalódik-e.

és majdnem hogy türhető volt a mozi közönség. Szerencsére viszonylag az első vetítésekre, és a feliratosra, java részt olyanok ülnek be akiket érdekel. Mondjuk szegény párt sajnáltam, akik elé széltében és magasságában fél méternyi afro-fizura leült (távoztak is egy hátsó szekcióba)
bár így is volt olyan "szarok a másikra", aki egy érzelmes és zene off jelenetnél kezdte el beleszorni a duna-kavicsra hajazó cukorkáit a poharába

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.12.16. 12:01:04

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tikal
Mindig ezt mondják 😊

mondjuk nem értem, hogy akkor már az orrát miért nem szabták kisebbre...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.15. 16:15:38

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a nagy szemektől minden cuki, még jó hogy a manga csajoknak nagy a szeme, de ez van minden Disney mesében is vagy akárhol...minden ami kölyök még cukibb lesz a nagy szemektől....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
ezt mondjuk elismerem, igazad van. meglátjuk.
IMYke2.0.0.0
"Ha 2009-ben az Avatart meg lehetett csinálni, akkor ezt is meglehetettt volna 😄"

- Fogalmunk sincs még, hogy mire gondoltak.
- Biztosra vehetjük, hogy nem a kezének vagy a szemének a leanimálásáról van szó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Az hogy csak az elmúlt 1-2 évben vált elérhetővé a technológia, az eléggé kamu. Ha 2009-ben az Avatart meg lehetett csinálni, akkor ezt is meglehetettt volna 😄

IMYke2.0.0.0
The film also stars Mahershala Ali, Eiza González, Jennifer Connelly, Michelle Rodriguez, Jackie Earle Haley, Ed Skrein, and Casper Van Dien. Check out the list of ten things to know about Alita: Battle Angel below.

* James Cameron had written most of the Alita: Battle Angel script but never finished it. When Robert Rodriguez was in Cameron’s office he asked him the status of the script because he was a huge fan of the material. Cameron said, “If you can finish the script, you can direct it and I’ll produce.”
* When Rodriguez said he would write the script, Cameron gave him his 180-page script and 600 pages of notes. When he finished writing, it was 120 pages and Landau said it felt like it had everything in it.
* Jon Landau said the film is a huge spectacle and builds a massive new world.
* When the film begins, Alita wakes up with no memory of who she was and is curious about the new world like the audience. We see the movie through her eyes.
* Rodriguez and Landau talked about how they wanted to create a photo-real manga character in real life. They also said they wanted to take the best of cinema and the best of manga and combine it into something new.
* One of the reasons why Alita: Battle Angel wasn’t made until now was the technology used to bring her to life wasn’t available. It’s only in the last year or two it became feasible.
* The film ask’s, “What does it mean to love in this world?”
* Rodriguez said they had to ground the movie in reality and the film hardly has any green screen.
* The world doesn’t have many cities left. Iron City, where Alita wakes up, is considered a lower city.
* Rodriguez and Landau said the film has a ton of action and it will be PG-13. While some might be nervous about the rating and not being able to show certain things, they said when it’s science-fiction and cyborgs you can get away with a lot.
* They said Alita is not a superhero. She’s just a hero.