1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Deadpool 2 - 7/10
    Nem olyan jó mint az elso rész, de teljesen vállalható folytatás. Kicsit túltolták a drámát (drámának látszó valamit) és túl sok benne az uresjárat, dumálás sajnos, de azért tisztességes szórakozás a film. A vége fasza, a trailerben látott kamionos városi fight is nagyon rendben van.
    Kulon érdemes kiemelni Josh Brolint aki valóban 100%-ot hoz Cable karakterében. Badass, veszélyes, nyoma sincs (jó darabig) a vicceskedésnek, teljesen rendben van, akárcsak az új szereplok. Látvány olyan kozepesen jó, talán az elso részben okosabb akció-koreográfiák voltak, de ebben sem rossz egyáltalán.
    Poénok jók, de sokat elmond a filmrol, hogy hazaérve a páromnak az elso rész poénjait meseltem inkább.
    Ismét megbántam, hogy megnéztem a trailert mert a legjobb poénokat majdnem mindet lelotték benne. Mindig megfogadom hogy nem nézek trailert, de párszor kivételt teszek, nem kéne.
    Ja és