1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Wrath of the Titans (Titánok haragja) 3D..2012..IMDb

Egy kicsit tartottam tőle, mert bevallom előtte átfutottam egy alternatív negatív kritikát a 3D verzióról...
    A cikkíró szerint (nem szó szerint, de) poros nyomába sem ér 3D tekintetében az első résznek..
    WTF?
    Fingom sincs a kismuki min keresztül nézte a 3D-t, de a legvalószínűbb, hogy egy hibás szemcsin keresztül. Vagy nem kompatibilis szemüveggel. Vagy az IMAX jegyváltója tévedésből a 3D szemcsi helyett, a saját 3 dioptriás szemcsijét adta oda..

Ez a rész ugyanis legalább olyan jó 3D-ben, mint dicső elődje (ha ugyan nem még sokkal jobb is) az hót'ziher.
    Cikkíró kollégának majd utólag javaslom a Zsivány Egyes 3D verzióját megtekinteni (ha még nem látta) mert ha valami mocskosan tré 3D lett, hát akkor az biztosan az

Sztori itt is jó, mint írtam a 3D nemkülönben, így tőlem jogos a
    10/9.
    Remélem Perszeusz fia egyszer később még apja nyomdokaiba lép egy ütős fantasy erejéig..
    Nagyon spoiler..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hamarosan felkeresem Paphoson (Ciprus) Aphrodithé szikláját. Ott majd elmondok egy imát magam is az Istenek üdvéért

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.05.16. 19:30:15