1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kojiro
    Only the brave (2017) - 7/10
    Igaz történet egy elit tűzoltó alakulatról, akikről ha nem hallottál, mi történt velük 2007-ben, még jobban fogod élvezni a filmet. Korrekt kis film.

Perfetti sconosciuti - Tökéletes idegenek (2016) - 9/10
    Van valami lebilincselő az "egyszerű" beszélgetős filmekben, mint a 12 dühös ember, meg a The man from earth.
    Ez itt a párkapcsolatok buktatóiról szól és a barátságról. Az alapötlet nagyon jó, a kivitelezés is.

Mr. Nobody (2009) - 6/10
    Van benne egy-két jó jelenet és a story is egészen eredeti, de a film túlzsúfolt, erőltetett és arra vársz, mikor lesz már vége.
    Határeset az "egyszer meg lehet nézni" és a "faszér kellett ezt megnézni" kategóriák között.

The American (2010) - 8/10
    Jóféle "otthagyom a bérgyilkos szakmát, de mások nem így gondolják" film. A '70-es évek krimijeire emlékeztet hangulatában. Clooney-ra szabva. Anno láttam már, most néztem újra, egy-két emlékezetes jelenet miatt (pl. mikor kipróbálja a custom build fegyóját). Nem bántam meg.

The Deuce sorozat első évad (2017) - 8/10
    Hangulat, hangulat, hangulat.
    Engem nem érdekelnek se a kurvák, se a drogok, de maga a milliő nagyon jól van ábrázolva. Láthatod, milyen volt Manhattan, mielőtt kitiltották az utcákról a prostikat. Nem is gondolnánk mennyit változott a világ pár évtized alatt.

Blade Runner 2049 (2017) - 10/10
    Harmadszor újranézve, nálam a tavalyi év Év Filmje! Számomra az eredetinél is jobb, bármelyik verziónál. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem Goslingot.