[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sequoyah #100071 The Week Of (2018)
Egy laza atlagos vigjatek. Igazabol tortenete nincs, nezokent inkabb csak belecsoppenunk egy atlag csaladi esemeny kozepebe ahol a szoba egyik sarkaban is tortenik valami, aztan hirtelen atvaltunk a masik sarokba, ahol szinten tortenik valami, az elozotol fuggetlenul. Egy nagy film helyett sok apro sztori es poen egymasra halmozasa. De vegul is a poenok nem rosszak, szoval a film nezheto.
Hangulataban talan Adam Sandler elozo filmjehez, a "The Meyerowitz Stories"-hoz hasonlit, az volt ugyanilyen hogy tortenet nincs, csak belecsoppent a kamera a csaladi eletbe. De az dramaibb volt, mig ez ugy inkabb vigjatek. Az egy elismertebb, jo kritikakat kapo film amit en fel ora utan elkapcsoltam, ez pedig viccesebb, amit emiatt vegig neztem.
A film leggyengebb pontja mindenkepp Chris Rock. O latvanyosan csak a penzert jott ide, es nem sok energiat fektetett a szineszkedesbe, mar a jelenetek kozepen arra gondolhatott, hogy mikor mehet vegre haza. A karakteret abszolut nem tudta atadni. Bar szerintem eleve rossz valasztas volt a szerepre, mert nehez a kolyokkepevel sikeres es gazdag orvoskent tekinteni ra...
Osszefoglalva a sztori hianya miatt kicsit lapos es nehol nem kototte le a figyelmem, de a poenok gyakran jok (bar ez szubjektiv), szoval osszessegeben inkabb jo a film mint rossz.
6/10