Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Fogalmunk sincs még, hogy mire gondoltak.
- Biztosra vehetjük, hogy nem a kezének vagy a szemének a leanimálásáról van szó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
* James Cameron had written most of the Alita: Battle Angel script but never finished it. When Robert Rodriguez was in Cameron’s office he asked him the status of the script because he was a huge fan of the material. Cameron said, “If you can finish the script, you can direct it and I’ll produce.”
* When Rodriguez said he would write the script, Cameron gave him his 180-page script and 600 pages of notes. When he finished writing, it was 120 pages and Landau said it felt like it had everything in it.
* Jon Landau said the film is a huge spectacle and builds a massive new world.
* When the film begins, Alita wakes up with no memory of who she was and is curious about the new world like the audience. We see the movie through her eyes.
* Rodriguez and Landau talked about how they wanted to create a photo-real manga character in real life. They also said they wanted to take the best of cinema and the best of manga and combine it into something new.
* One of the reasons why Alita: Battle Angel wasn’t made until now was the technology used to bring her to life wasn’t available. It’s only in the last year or two it became feasible.
* The film ask’s, “What does it mean to love in this world?”
* Rodriguez said they had to ground the movie in reality and the film hardly has any green screen.
* The world doesn’t have many cities left. Iron City, where Alita wakes up, is considered a lower city.
* Rodriguez and Landau said the film has a ton of action and it will be PG-13. While some might be nervous about the rating and not being able to show certain things, they said when it’s science-fiction and cyborgs you can get away with a lot.
* They said Alita is not a superhero. She’s just a hero.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor General Hux az elején "telefonál" az olyan volt mintha Űrgolyhókat néztem volna...
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, hogy az animékben a nagy szem az érzelmek mutatásának kulcs eleme, de a vásznon máshogy is lehet.
Ahogy pl. Pókember maszkján is a nagy szem mozog, érzelmeket mutat. Tobey pókemberén ez a szem fix volt, azért került le róla mindig a maszk a végjátékban, hogy érzelmeket adhasson át. Holland mostani pókemberénél a maszk szeme már mozog.
Na mindegy, lényeg az hogy furcsa látni egy animés szemet "élőszereplőre" ráhúzva.
A kmkcsatorna is csinált kritikát az Utolsó Jediről. Szerintem a 8. rész nagyon jó lett. Igen Rey kicsit op-nek (😄 ) tűnik, de ezt már az előző részben is tudtuk. Viszont minden másban javult a film szerintem. Kiszámíthatatlan, több csavar is van benne és talán itt mutatták meg legjobban a sötétség és fény vívódását az emberben.
Amibe mindenképpen fejlődni kell még szerintem, hogy meg kell tanulják, mikor nem szabad viccelődni. Mert az volt, mikor sok volt már.
De összesítve szerintem veri az összes filmet idén. Legalábbis azokat amiket én láttam.
8/10 nálam
The director of the live action Alita: Battle Angel movie (which is being produced by James Cameron) has stepped up to talk about why it was decided the main heroine would have humongous Gollum eyes, an attribute that any anime enthusiast would say simply does not work in the 3D realm.
Robert Rodriguez spoke to Empire Magazine on the matter:
“It was always Jim’s intention to create a photo-realistic version of the manga eyes that we’re so accustomed to seeing. We really wanted to honor that tradition and see that look standing next to any human character. To have the right person to emote behind it was really essential. Her origins are in the film and you understand why she looks that way. If the eyes are the windows to the soul, we have some pretty big windows. You can see a lot going on in there! When it gets to the emotional scenes it’s really uncanny and striking. And captivating!”
The movie can finally bomb at the box office on July 20th.
Why so serious?
Én a Venomra mondom, hogy ne merészeljék babrálni, akarom azt a kúrva lethal protectort, ahogy szétkeni valami rosszfiú agyvelejét a sikátorfalon.
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy jön majd harmadik rész deadpoolból is, ugyanakkor azt is biztosra merem venni, hogy marad R rated. hiába disney, ha gyerekbarátra csinálnák... az lenne durva.
// vagy a wolferine es deadpoolt hoznák vissza 😄😄 (bekötött száj)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.12.14. 18:24:28
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
+ Avatar, Deadpool, X-Men jogok.
Kérdés, hogy az R besorolású (és épp gyártás alatt lévő) filmeket miképp fogja ez befolyásolni a jövőben. Mert ugye jelenleg is fut egy Punisher sorozat, ami nem igazán családbarát és jövőre érkezik egy Deadpool film is. Az Avatar már más kérdés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.14. 17:11:04
Eredetileg az Ásó kapa fakanál filmet akartam megnézni. Ki tudja mi okból, de ugyanezzel a címmel töltögették fel netszerte a magyarok a Szerencsekövetek című filmet is, így most ezért ezt néztem meg<#nyes>#nyes>
Felicitas Woll szerepelt már pár német vígjátékban, igazából mindig is bírtam a humorát. Itt kevésbé volt sziporkázó hangulatban mert egy elhagyott nőt alakított, akinek a volt férje ismét felbukkan az életében. Pasiként kissé nehezen értettem meg, hogy mit kell foglalkozni valakivel aki elhagyott már egyszer minket, de így női szemmel nézve már érthető a dolog..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden a megfelelő arányban volt tálalva: bosszantó lépések és történések, szerelem, öröm és bánat. Ahogy kell.
Nálam ez most legyen 10/6.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kár, hogy csak a hétvégén fogom látni 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
(könyörgöm, ez egy sorozat. miért kell újraforgatni a kettővel ezelőtti részt??? nem volt elérhető egy értelmes FOLYTATÁS sztori?)
Szerintem sikerült hoznia az 7. rész színvonalát, és jól átgondoltan továbbvinnie a sztorit. Bővelkedik a film az epikus, izgalmas jelenetekben, lép egy-két merészet, és egész klassz karaktereket épít. Rey végre nem idegesített, mint az előző részben, amikor mindenre rácsodálkozott. Kylo Ren egy nagyon jó főgonosz szerintem, együtt tudok vele érezni bizonyos fokig, amikor megjelenik nem a gyűlölet fog el, hanem kicsit sajnálom is a srácot, hogy ilyen. A Luke-os jelenetek is olyanok lettek, amilyenekre számítottam, volt egy jó nagy adagnyi nosztalgiafaktor is. Egyetlen dolog volt, ami nem tetszett, de az nagyon nem.
Összességében mindenképp érdemes megnézni, Star Wars rajongók nem hiszem, hogy csalódni fognak, de akinek bejött a VII. rész, az is nyugodt szívvel beülhet rá. 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem tudtam mit várjak, de az első 40 perc, 1 óra eléggé megijesztett. Nagyon nehezen indultak be a dolgok, gyengén muzsikált, egyszerűen nem álltak össze a dolgok, ahogy kellett volna. De aztán végre csak felvette a fonalat a film és kezdte azt nyújtani, amit szerettem volna. Ezt a filmet nem lehet le-Birodalom-visszavágozni, mert más irányba viszi el a karaktereket. Elég sok irányba indulnak el a szálak, aminél még a 2,5 órás játékidő is kevés, hogy a szálak aztán rendesen össze is érjenek. Így a filmben helyenként elég nagy ugrások vannak egy-egy karakter egyik és másik jelenetbeli helyzetét tekintve, ami a tempósabb vágásnak lehetett a következménye.
Kylo Rent 2 éve sokan fikázták (amire nagyszerűen reflektál a film), de szerintem itt javított a renomáján. Sokkal jobban ellettek mélyítve a dolgok vele, Rey-jel és Luke-kal kapcsolatban. Finn viszont egy alapvetően megkérdőjelezhető szálon indult el és ahova végül ő ért, az annyira nem túl erős a többiekhez képest. Hisz Poe meg előlépett az árnyékból és sokkalta erősebben van jelen, mint tette azt korábban. Hamillt és Fishert pedig joggal lehet dicsérni, nagyon oda tették magukat és sikerült valamennyire lopni a showt.
Furcsán humorosabb lett a film az elődökhöz képest, olyan Marvelesen, és ezt sokan tragédiaként fogják megérni, de engem annyira nem zökkentett ki. Arra voltak más jelenetek elérték ezt nálam. De ez még mindig egy fantasztikus világ és öröm nézni minden egyes részt. Ha lesz Star Wars 29, én arra is el fogok menni...
8/10
Kingsman 2: Hát ez szar volt/10
Az első rész sokkal de sokkal jobb volt.!!
Kicseszett hentelés, majdnem trash-slasher, nekem bejött.

Why so serious?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A vége némiképp kiszámítható volt -- a lezárás talán meg se történt... ki tudja.
A főszereplő kutya miatt ajánlott.
//A szakemberek, és az állatok kitettek magukért a hihetőség érdekében.
A legfontosabb: a "De Niro" nevű főszereplő kutya: magyar, és Han Solo a valódi neve. Ahogy a másik, "De Niro"-t korábbi időpontban alakító kutya is (Ademar) Kiss Zoltáné.
Oké, vettem, békén hagylak.<#worship>#worship>
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
1,5 órás kamaradarab akció film. Az egyetlen helyszín, egy elhagyott raktár épület, a szituáció egy balul elsült (gép)fegyver-pénz csere üzlet, a karakterek pedig nagyjából annyira vannak kifejtve, mint a Reservoir Dogsba (kb semmennyire). Az előbb említett filmhez a karakterek közötti párbeszédek természetesen nem mérhetőek, és a csavar kidolgozásával sem lendülnek túl annak szintjén, de hangulatában talán ahhoz a filmhez tudnám hasonlítani.
Fél óra felvezetés és karakter megvillantás után, 1 óra tömény lövöldözés (és mikor éppen kifogynak a töltényekből, egyéb vérfakasztó kézitusa) veszi kezdetét, és már az első percekben mindenki bekap legalább 2 golyót azon testrészében, mely éppen kilóg a fedezéknek talált oszlopok vagy kőhalmok takarásából.
Egy közepes alkotás, nem túl felkapott, hozzák a szintet színészekkel (Armie Hammer, Sharlto Copley, Brie Larson), nulla mondanivalóval és újdonsággal,. A poén faktor erősen alacsony (pár beszólás és néhány meglepő szituáció), a gore (vér, agyvelő) látvány nincs túltolva (vérzik mindenki, nagyjából ennyi), a karakterek nem lesznek maradandóak, de másfél órára bőven add annyit, amennyiért érdemes megnéznie annak, aki nem kap idegbajt, ennyi ideig vérben és porban vergődő karakterek szenvedését nézni, és éppen nincs más dolga, nézni valója.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A 95-ös filmet nem bírtam végignézni anno, azóta sem vettem a fáradtságot hogy befejezzem. A bemutató alapján ez másnak tűnt, és nem is csalódtam, mert szórakoztató.
A film humora teljesen rendben van,
6/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Ahhoz képest, hogy grafikus érdekes, hogy rácsodálkozik arra a tényre amit digitális illusztrációknál, meg videóknál már évekkel ezelőtt nagy divat volt alkalmazni 😊 Az offset meg nem inkább halftone akar lenni?
Nem volt rossz,tetszett a tájszólásos duma,jók voltak a szereplők.Egyszerű film,de jó!
Mother!: 3/10
Idegesítő film volt! Azt hiszem értettem a filmet 😊,de nem tetszett,egyáltalán nem
ez valami új sztori, vagy létező történetet dolgoz fel?
Egy grafikus ismerősöm áradozása a látványvilágról:
Egy kis animációs lenyűgözés vasárnapra, én már szarrá néztem.
Óriási, ahogy a fókuszon kívüli részek nem blurrel vannak érzékeltetve, hanem kromatikus aberrációval (egészen új értelmet nyert ezzel számomra) figyeld a pókot a falon a végén, meg előtte a srác hátterét, amikor beszél! Beszarok.
A felületekbe még toltak egy kis extra offset textúrát a képregény miatt. (Nyomj egy pause-t kb bármikor, és nézz körül a képen)
Persze a (cél)közönség ebből mit sem fog észrevenni. Miközben én Apu földön heverő álla vagyok.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2017.12.10. 10:21:47