• skorpio7
    Rincewind !
    Hogy emlékezni fogunk-e rá ?!
    Tőlem ne is kérdezd .A DUNE-Emperor játék is megvan már július óta .Scooter-ral minden 2 hétben , de én magam minden héten nyomom legalább 1 nap a neten , annyira bejött nálam a játék és persze direkt ezért is vettem meg a dobozost .Ha látnál egy péntek és szombat estét , hogy mennyien is indítanak játékot és játszák még most is , igencsak meglepődnél ( de hétköznap is állandóan van 3-4 játékindító minden percben ).Szerény véleményem szerint rajtam és Scooter-en kívül más már nem is igen játszik ezzel a játékkal és főleg nem a WO-n .És most itt a WOLF-i ... most is éppen egy órás játékból jövök , igaz , hogy még mindíg a TESTdemó2 , de lám én még azt az 1 pályát sem unom .És egy a lényeg , 1 héten 5-6 napon 2 órát minimum nyomok a neten vele és alig várom már ( remélem a héten meghozza a posta ) , hogy a kezeim között legyen a végleges és végre megnézzem magamnak a többi pályát is .Milyen érdekes is ... a PC-DOME-on leszóltak , hogy miért is gondolom én azt , hogy 3 hónap után nem lesz majd elég magyar játékos ?.Ebben egyet kell , hogy értesek veled , mert szerintem is a magyar tört szerverek 3 hónap múlva az esetleges kláncsatákat kivéve igencsak üresek lesznek ... bár ne legyen igazam .Azonban szerencsére a világhálón még akkor is hemzsegni fognak a wolf-játékosok és szerverek és velem félév után is találkozni fogsz ( persze csak ha akarsz ) valamelyik dedikált szerveren .És ez "tuti fix" .