• PetruZ
    #929
    Kleerowski kinyírása kicsit trükkös. Azt kell elérni, hogy az a kristály, amiből visszaszívja magát, felrobbanjon. Addig figyelmen kívül kell hagyni az ürgét, amíg ez nem sikerül.
    A pálya közepén van egy oszlop, felette a kristály. Nem érdemes lőni, mert sebezhetetlen. Az oszlop végét (azt a csukott viágforma izét) kell lőni addig (akármivel), amíg teljesen kinyílik, és a benne lévő kis kristályról tovább nem verődik a fénysugár a következő oszlopig. Ott megint kilőni / kinyitni a tetejét, továbbmenni a következőre, satöbbi. Ezt addig kell ismételni, míg a sugár vissza nem jut középre, és akkor felrobbantja a nagy kristályt (kb. 7-8 oszlopot kell csak kinyitni, nem kell az összeset). Ezután Kleerowski már nem tudja visszaszívni magát, könnyű elbánni vele.
    A feladatot nehezíti, hogy ő sem hülye, és a már kinyitott oszlopok közül elkezd néhányat visszacsukni... :) Akkor is szokott így szemétkedni, ha pl. előre megpróbálod az útvonalat kinyitni (miután többszöri próbálkozással feltérképezted, hogy mely oszlopok kellenek majd neked), és utoljára nyitod ki a középső oszlopot.