Serious Sam 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítsetek plz.
Valaki találkozott már olyan hibával hogy 1 perc játék után kék lesz a képernyõ és befagy?

lalakov
Az utolsó pálya fõellenségét, hogyan lehet kinyírni, csak lõni kéne? Mert úgy a belõle kijõvõ mindenféle szar, nagyon hamar szédszed.
lalakov
Elakadtam azon a pályán ahol kõmajmok tartják a plafont. Kilõttem minden ellenfelet és mindent amit ki lehet lõni: lámpákat, maszkokat, tûzet. Help!
Sztem nincs semmi gond a kártyáddal, csak fel kel patchelned a játékot, azután crackelned
Ajánlatosabb használni a fejlesztõi cheat módot, mert ott több lehetõség van.😊)
Játék közben nyomd le a ~-t és írd be: sam_iEnableCheats=1
Ez engedélyezi a cheat módot. Ezután zárd be a konzolt a ~ ismételt lenyomásával
és az Esc lenyomásával lépj ki a menübe. Itt nyomd meg az F1-et az alap cheat menü
eléréshez. Ha a fejlesztõi cheat módot akarod akkor ezt írd be az elején:
sam_iEnableCheats=2
A többi lépés megegyezik az alap cheat mód elérésével. FONTOS a kis és nagybetû!
Hy!

És ha valaki tud kódot a játékhoz azt megköszönném.Persze ha mûködik is.
Please god
Please giveall stb. ezek nem jók!!!! :-(

Hy!

Giant Junkyard pályánál elakadtam ott ahol van egy villáskulcs és egy robot lõvöldözik róla.A robotot kinyírom bemegyek a kulcsnál és jönnek a boszik!!! :-(
Na innen sehogy se tovább!!!
Valaki segítsen.......... :-) [email protected] Thx.

heliosz007

Ha jól tudom azon a pályán kell lennie egy kulcsnak és a kapu közelében kell lennie egy lyuknak a kulcsal aktiválod és a kapu kinyílik.

http://csuknorisz.mybrute.com

heliosz007
helló !!
lenne 1 kérdésem !!!
szóval patcheltem a játékot és máá minden zsír ! de nem látom az emberem életét és töltényét sem !! mi a teendõ ?? PLEASE valaki segítsen !!

Hello! Szerettem volna kipróbálni én is, de sajnos nem indul a gépemen. A hibaüzenet valahogy így szól: (Direct3D)Missing not support for vertex shader.
Gondolom a probléma a graf.kártyámmal lehet. GeForce4 MX 4000-es van. Tud valaki megoldást a graf. kártya csere helyett?
heliosz007
pfff gáz van !!!!

please help !!!
a COMMAND CENTER nevû pályán vok az elején !!!! és eleakadtam .kinyírok mindenkit és semmi !! a kapu zárva marad .nem tom mit tegyek . ez az a pálya ahol sok konténer van és néhányból kiugrálnak a szörnyek de az összeset kinyírtam lehet bug??

aki végignyomta vagy járt máá itt segítsen PLEASE HELP

még nem játszottam végig, de a harmadik szilánk megszerzését követõen a véleményem: nagyon jó játék, de a 2.66-os peccsel is maradt benne jónéhány hiba is

negatívumok:

az idegesítõ automatikus ugrás korlátnál meg egyéb helyeken látszólag kiszámíthatanul

a lõszer, egészség stb. automatikus felvétele rámenéskor akkor is, ha full maxon van. zavaró nagyon

van mikor az átvezetõ animációhoz az is elég ha kinyírjuk a helyszínen lévõ összes ellenfelet, nem kell a továbbjutáshoz a kapuhoz közel se menni. erõsebb fokozaton nagyon zavaró lehet ha a életet lõszert nem tudjuk továbbjutás elõtt felszedegetni(easyn játszom épp ezért)

az elõzõ részekhez képest vannak kifejezetten ötlettelen pályák is, és konzolos feeling, fiatalabb korosztálynak szánták mint elõdjeit

pozitívumok:

szép grafika, jó poénok (bár a korábbiakkal soxor nem vetexik, de azt nehéz is lenne felülmúlni)

jármûvek használata

jópofa járókelõk, van amelyik lõszert dobál nekünk

okos harc preferálása, vannak helyszínek ahol megfelelõ helyezkedéssel, vagy a boss "rendeltetésszerû" kinyírásával sokkal könyebb célt érni mint az agyatlan henttel

összességében nagyon jó kis játék, lehetett volna jobb is a hibák kiküszöbölésével, de mindenképpen ajánlott még akkor is, ha az elõdöket csak grafikában tudja maga mögé utasítani

szevasztok,nem tudom kinek mi a véleménye,de rendkívül egy szar lett ez a game,az 1. részhez képest.szarabb a design, a karakterek,a fegyverek,az effektek...szinte minden.
arról nem is beszélve,ha egy ajtóhoz közel mész,az úgy beránt,mintha ott se lettél volna,és ha esetleg nem néztél még körül a level-en töltheted vissza a pályát.😞
kár érte.

Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne,hogy amikor a piramissal végzek,akkor lefagy a játék,de amikor újraindítom,és ráklikkelek a "Continue Playing"-re, akkor az 1. pályán találom magam olyan fegyverekkel,amik a piramisnál voltak nálam...valaki találkozott már ilyen problémával?Ha igen,légyszíves,segítsen megoldani!

Elõre is kösz.
Bye
Rage47
Hi!
Nálam mikor megszólal Sam, vagy az a kék csajszi, akkor elkezd rohadtul búgni a hang. Volt már ilyen vkinek? Mitõl lehet??
Andie
Örök igazság, amit manapság a windowson, föleg a magyar windowson nevelkedett ifjúság nem tud betartani: SOHA ne használj ékezeteket a filerendszerben (könyvtár, file-nevek), és SOHA ne használj speciális karaktereket (szóköz, felkiáltójel, stb.. esetleg _ , de az is kerülendö)
Bár a rendszer ezt megengedi, elöbb utóbb valamelyik program elhasal tõle, mint láthatjuk.
Na, ne offoljunk.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

urbijoe
kösz az ékezet volt a hiba
amugy nem direkt nyomtam 3 hozzászolást csak pont akkor halt meg a szerver mikor irtam

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

PLackó
win partícióra kell telepíteni.

ibrik
DirectX9.0c fel van rakva?
Egyáltalán milyen ATI kártyád van pontosan?
Azt próbáltad már, hogy a játékaidat ne "játékok" nevû mappába telepítsd, hanem egy ékezetek nélküli nevû pl. "jatekok" mappába?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

urbijoe

nekem mindig ezt irja vga driver ujra lett rakva (ATI) kártya

urbijoe

urbijoe

Andie
Hát skacok, én tegnap töltöttem le, a Reloaded verziót, és szépen felment, rádobtam a mellékelt patchet, felülirtam a reloaded crackelt exét (85 kbyte?), aztán már nyomtam is.
Alig tudtam elszakadni hajnal 3-kor a géptöl <#violent><#unalmas>

A banda hozta a formáját, gyönyörü graf, gyors motor (1280, minden maxon, 6600GT-vel 40 fps), humoros átvezetök (sexy bush <#szeret> ), minden ami kell. Bár a falu megvédése kicsit megszivatott, a végére 4 (négy!) erõm maradt...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

XeeN
<#eljen><#taps>

Kivéve a 2.066a-s patchet. Vonulj vissza. <#kacsint>

Duddits
Nem érdekel, akkor is van már törés hozzá. Szóval RLD nem tört semmit.

XeeN
Akkor egy pirinyót nézz utána néhány dolognak. A mellékelt exe nem egyezik egyik(!) demo exével sem!

Egyébként már kint van a jó törés a 2_066a_59775-ös patchez, ami rld-ss2.rar névre hallgat, a GameCopyWorldön pedig:

Serious Sam 2 v2.066 No-DVD/Fixed EXE

Duddits
Sam2-patch_2_066a_59775.exe

grebber
Melyik patch kell hozzá???

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Reloaded nem tört rajta semmit!! Csak mellékelte a patch-et meg a demo exejét amivel elindul... Ennyi! És kimeri adni a saját neve alatt...

grebber
Nekem a crack is elég lenne hamarosan felteszi valaki valahova de gameburnworld-gamecopyworld pároson fenntlesz.😄

dark prince 14
DE MÁR FEL VAN TÖRVE A GÉM!!!

AZ A VERZIÓ VAN MEG NEKEM IS ÉS TÖK JÓ!!!

EZT HÜLYESÉG LESZEDNI!!!

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Seth
A reloaded téli álmot aludt eddíg??, Most ontja magából az ezeréves cuccokat
-_-

PSN ID.: Beegabor

grebber
2006-01-01 PC Game ISOs Serious Sam 2 (c) 2k Games *PROPER* *DVD* RELOADED 55x50 MB

Semmi változás...

Seth
eax-ot kapcsold ki

PSN ID.: Beegabor

Beállítottam, de semmi változás... Pl. a gránát robbanásának semmi hangja. Igaz külön hangkártyám nincs, csak az alaplapi de eddig semmi ilyesfajta gondom nem volt.

PLackó
több játékkal is volt ilyen problémám, a winben kell beállítani hogy 2 hangszóró legyen az 5.1 helyett.

Hi! Nálam amikor az ellenfél szétrobban, meghal vagy lõ, egyszerûen nincs hangja vagy vmi nagyon halk kis pukkanás... Állítgattam az Audio options-ben, is de nem javul. Ennek ilyennek kellene lennie?

Már nem kell, rájöttem....
Boccs.

Csá

Kiváncsiságképpen leszedtem a demo-t, és valami nagyon szar hiba lépett fel :-/
Nincs mouse look. Hiába állítjuk be YES-re az ápsönszbe, egyszerûen NINCS :-/
Csak a gombok mûködnek.
Valami baja van az optikai egérrel ? Vagy mifene ?
Hát ilyen még nem volt eddig egy játéknál se :-/

HELP

Sziasztok!

' linket szeretnék kérni, hogy letudjam töltani a crack-et.
Köszi!
vagy esetleg kelküldhetné vki a [email protected] is
?
jaa,értem

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Loál János
Csak a videókártya driverét, elsõ körben. Reméljük, az segít. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mármint a gépet kell újra tenni?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

PAtr0n
Milyen kártyád van?
Mert az angol szöveg azt mondja, hogy egy Direct3D vezérlõt nem tud betölteni/beállítani, illetve hogy ez a vezérlõ nem DirectX9.0 kompatibilis.
Amúgy indult el valaha is a játék? Vagy ez az elsõ indításod?

<#fejvakaras>

Lehet csak, driver gondja lesz a kártyádnak. Újra kéne telepíteni.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Hello ezt a hiba üzit írja ki nekem:
Fatal Error:Cannot set display mod!
GfxAFI error😞Direct3D)Driver is not DirectX 9.0 compatible(missing support for stream offset and scissoring)

Mi lehet a baj?

PAtr0n
Fasza ez a játék, kár hogy az elõdjét nem toltam végig, sõt nem is játszottam vele. <#eljen>
4-es fokozaton már fasza vele játszani, igazi kihívás. Még csak az elsõ pályaegyüttest csináltam meg, azt a rohadt nagy csitát meg épphogy kinyírtam. Már éppen lendült felém a keze (volt még 50Hp-m) amikor az ucssó raksim elkapta <#buck> Makkerem volt az bizti. 4-es fokozaton asszem 50Hp-t meg páncélt sebez le egy ütéssel, szal nincs idõ szarakodni.
A poénok, hát azok nem semmik benne, nagyon feldobják a játék hangulatát.
Most jön a mocsár, kiváncsi vagyok milyen lesz.

Serious days to you all! <#wave>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"