Serious Sam 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki találkozott már olyan hibával hogy 1 perc játék után kék lesz a képernyõ és befagy?
Ez engedélyezi a cheat módot. Ezután zárd be a konzolt a ~ ismételt lenyomásával
és az Esc lenyomásával lépj ki a menübe. Itt nyomd meg az F1-et az alap cheat menü
eléréshez. Ha a fejlesztõi cheat módot akarod akkor ezt írd be az elején:
sam_iEnableCheats=2
A többi lépés megegyezik az alap cheat mód elérésével. FONTOS a kis és nagybetû!
És ha valaki tud kódot a játékhoz azt megköszönném.Persze ha mûködik is.
Please god
Please giveall stb. ezek nem jók!!!! :-(
Giant Junkyard pályánál elakadtam ott ahol van egy villáskulcs és egy robot lõvöldözik róla.A robotot kinyírom bemegyek a kulcsnál és jönnek a boszik!!! :-(
Na innen sehogy se tovább!!!
Valaki segítsen.......... :-) [email protected] Thx.
http://csuknorisz.mybrute.com
lenne 1 kérdésem !!!
szóval patcheltem a játékot és máá minden zsír ! de nem látom az emberem életét és töltényét sem !! mi a teendõ ?? PLEASE valaki segítsen !!
Gondolom a probléma a graf.kártyámmal lehet. GeForce4 MX 4000-es van. Tud valaki megoldást a graf. kártya csere helyett?
please help !!!
a COMMAND CENTER nevû pályán vok az elején !!!! és eleakadtam .kinyírok mindenkit és semmi !! a kapu zárva marad .nem tom mit tegyek . ez az a pálya ahol sok konténer van és néhányból kiugrálnak a szörnyek de az összeset kinyírtam lehet bug??
aki végignyomta vagy járt máá itt segítsen PLEASE HELP
negatívumok:
az idegesítõ automatikus ugrás korlátnál meg egyéb helyeken látszólag kiszámíthatanul
a lõszer, egészség stb. automatikus felvétele rámenéskor akkor is, ha full maxon van. zavaró nagyon
van mikor az átvezetõ animációhoz az is elég ha kinyírjuk a helyszínen lévõ összes ellenfelet, nem kell a továbbjutáshoz a kapuhoz közel se menni. erõsebb fokozaton nagyon zavaró lehet ha a életet lõszert nem tudjuk továbbjutás elõtt felszedegetni(easyn játszom épp ezért)
az elõzõ részekhez képest vannak kifejezetten ötlettelen pályák is, és konzolos feeling, fiatalabb korosztálynak szánták mint elõdjeit
pozitívumok:
szép grafika, jó poénok (bár a korábbiakkal soxor nem vetexik, de azt nehéz is lenne felülmúlni)
jármûvek használata
jópofa járókelõk, van amelyik lõszert dobál nekünk
okos harc preferálása, vannak helyszínek ahol megfelelõ helyezkedéssel, vagy a boss "rendeltetésszerû" kinyírásával sokkal könyebb célt érni mint az agyatlan henttel
összességében nagyon jó kis játék, lehetett volna jobb is a hibák kiküszöbölésével, de mindenképpen ajánlott még akkor is, ha az elõdöket csak grafikában tudja maga mögé utasítani
arról nem is beszélve,ha egy ajtóhoz közel mész,az úgy beránt,mintha ott se lettél volna,és ha esetleg nem néztél még körül a level-en töltheted vissza a pályát.😞
kár érte.
Nekem olyan gondom lenne,hogy amikor a piramissal végzek,akkor lefagy a játék,de amikor újraindítom,és ráklikkelek a "Continue Playing"-re, akkor az 1. pályán találom magam olyan fegyverekkel,amik a piramisnál voltak nálam...valaki találkozott már ilyen problémával?Ha igen,légyszíves,segítsen megoldani!
Elõre is kösz.
Bye
Nálam mikor megszólal Sam, vagy az a kék csajszi, akkor elkezd rohadtul búgni a hang. Volt már ilyen vkinek? Mitõl lehet??
Bár a rendszer ezt megengedi, elöbb utóbb valamelyik program elhasal tõle, mint láthatjuk.
Na, ne offoljunk.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
amugy nem direkt nyomtam 3 hozzászolást csak pont akkor halt meg a szerver mikor irtam
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Egyáltalán milyen ATI kártyád van pontosan?
Azt próbáltad már, hogy a játékaidat ne "játékok" nevû mappába telepítsd, hanem egy ékezetek nélküli nevû pl. "jatekok" mappába?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
nekem mindig ezt irja vga driver ujra lett rakva (ATI) kártya
Alig tudtam elszakadni hajnal 3-kor a géptöl <#violent>#violent><#unalmas>#unalmas>
A banda hozta a formáját, gyönyörü graf, gyors motor (1280, minden maxon, 6600GT-vel 40 fps), humoros átvezetök (sexy bush <#szeret>#szeret> ), minden ami kell. Bár a falu megvédése kicsit megszivatott, a végére 4 (négy!) erõm maradt...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Egyébként már kint van a jó törés a 2_066a_59775-ös patchez, ami rld-ss2.rar névre hallgat, a GameCopyWorldön pedig:
Serious Sam 2 v2.066
Next PC upgrade: 2022
AZ A VERZIÓ VAN MEG NEKEM IS ÉS TÖK JÓ!!!
EZT HÜLYESÉG LESZEDNI!!!
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
-_-
PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
Boccs.
Kiváncsiságképpen leszedtem a demo-t, és valami nagyon szar hiba lépett fel :-/
Nincs mouse look. Hiába állítjuk be YES-re az ápsönszbe, egyszerûen NINCS :-/
Csak a gombok mûködnek.
Valami baja van az optikai egérrel ? Vagy mifene ?
Hát ilyen még nem volt eddig egy játéknál se :-/
HELP
' linket szeretnék kérni, hogy letudjam töltani a crack-et.
Köszi!
vagy esetleg kelküldhetné vki a [email protected] is
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Mert az angol szöveg azt mondja, hogy egy Direct3D vezérlõt nem tud betölteni/beállítani, illetve hogy ez a vezérlõ nem DirectX9.0 kompatibilis.
Amúgy indult el valaha is a játék? Vagy ez az elsõ indításod?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Lehet csak, driver gondja lesz a kártyádnak. Újra kéne telepíteni.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Fatal Error:Cannot set display mod!
GfxAFI error😞Direct3D)Driver is not DirectX 9.0 compatible(missing support for stream offset and scissoring)
Mi lehet a baj?
4-es fokozaton már fasza vele játszani, igazi kihívás. Még csak az elsõ pályaegyüttest csináltam meg, azt a rohadt nagy csitát meg épphogy kinyírtam. Már éppen lendült felém a keze (volt még 50Hp-m) amikor az ucssó raksim elkapta <#buck>#buck> Makkerem volt az bizti. 4-es fokozaton asszem 50Hp-t meg páncélt sebez le egy ütéssel, szal nincs idõ szarakodni.
A poénok, hát azok nem semmik benne, nagyon feldobják a játék hangulatát.
Most jön a mocsár, kiváncsi vagyok milyen lesz.
Serious days to you all! <#wave>#wave>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"