Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
mochee #6500 Érdekes dologra lettem figyelmes, ujraindítottam a gépemet, és a TDK-kat elkezdte olvasni, azok közül mindegyiket bevette, amiket kipróbáltam, szal ez a része vaklárma volt. Viszont most is vannak olyan dvd-k amiket egy másik gépen, pio 106-os simán beolvas, ez meg nem (ez pl Primedisc, más TDK). Ráadásul ott ha berakok egy lemezt az íróba, akkor rögtön, abban a pillanatban elkezd búgni, a képernyőm a kurzor mellett meg megjelenik egy kis cd ikon, nálam a 110D-nél meg bizony nem mindig.
A legszarabb akkor is az volt, amikor a windows telepítő cd-t (azt is vele irtam) 6-ból 1x sikerült elindítanom, és fájlmásolás közben is errort írt ki, aztán szerencsére továbbment, de nagyon küzködött egész végig.
Bár most azon gondolkozom ha ilyen tdk-ra írok mint ez (ezzel ezek szerint nincs gond) akkor már be fogja őket olvasni ezután.
Szal ugy döntöttem hogy mivel garis, megpróbálok valamit a boltban, de ha nem akkor is hagyom ezt.
Viszont mondjatok nekem tuti jó minőségű cd-t és dvd-t, hogyha legközelebb is van valamiolvasási gond, akkor tudjam hogy nem a lemez a gond.
Thx