Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • bigapó
    Hi!

Na, nekem viszont lenne egy problémám. Tegnap megírtam az első Dual-os DVD-m. Tapasztlatom az, hogy szar lett:))
    DVDShrink-el csináltam, 100%-osra vette, tehát nem tömörített (7,8 GB volt).
    NERO-val írtam ki, rendesen felismerte a lemezt, sőt kiírta, hogy 1-es ill. 2-es réteget írja éppen. A film eleje jó, a vége viszont akad, ha jól számoltam 4-szer akadt meg lejátszás alatt. Gondolom ekkor váltott a rétegek között. Az extrák(werkfilm, előzetesek, mozireklám) elindítása viszont teljességgel lehetetlennek bizonyult, mert DISK ERROR-ral beadja a "bejelentkező-menüt", ami a bekapcsolásnál van. lényegében nem tudja olvasni a lemezt.
    A lemez egy szutyok, de nem volt éppen más és már ki akartam írni a filmet. szal egy RiDisc-re írtam ki (kódszámot nemtok mondani most)

Az lenne a kérdésem, hogy ez a lemez hibája lesz-e vagy Én csináltam valamit rosszul esetleg? Tehát egy jobb fajta lemeznél ez szintén előfordulhat? Mert akkor valami mással kell próbálkoznom, csak nemtom mivel? :))