Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
steweee #3934 nekem is ilyen íróm van. eddig mondjuk csak vagy 10et írtam ilyennel mert még volt rózsaszín arita maradékom vagy 50db. de meg vagyok vele elégedve.hozzátenném hogy egy nagy cég jó hogy az érdekeit védi, és ennek érdekében szeretnek hazudni is.vagyis ha rontja az üzleti érdekeiket hogy igen jelentős a rajtuk kívli kereskedés az ő saját gyengébb minőségű alapanyagaikkal, akkor természetes hogy megpróbálnak ellenintézkedéseket tenni, például így. nekem egy dolog számít, és az a tapasztalat útján szerzett. én és még sokat az ismerőseim közül ezeket a lemezeket használjuk, és meg vagyunk vele elégedve. lehet te belenyúltál egy rossz szériába, ami előfordul, nyilván olcsóbb lemezeknél gyakrabban, ami nem jelenti azt hgoy mindegyik olyan rossz minőség, sőt ami nem rossz az ua jó mint a márkás.akármilyen elektronikai eszközből is ki lehet fogni egy rosszat, ami nem azt jelenti hogy az egész márka szar. nyilván egy orion tvnek nagyobb az esélye a meghibásodásra mint egy panasonicnak.