NTFS vagy FAT32?
  • nenad
    #300
    pheel, anno ha megnezted volna az ip cimet, ki kerte, az ugyanaz volt, azaz en voltam aki kerte a moderelast, es nem magamnak termeszetesen, hanem az idiota vitanak amit anno k.andrassal folytattunk. Ez vicces hogy a tisztelt moderator meg azt sem nezi meg ki kuldte az emailt...

    mrzool, azt hiszen nalad sulyos gondok lehetnek szellemileg.
    Fokebb, mivel ha viszaolvasol semmi konkretumot nem irtal.
    A pcforumon megjelent cikkrol amit persze nem lehet megtalalni egy nick alapjan.... nevetseges hogy azzal peldaulozol amit egy forumba irsz. A forumba mindeki azt ir amit akar... En is irtam rengeteg cikket a forumban, de persze ez csak velemny marad semmi mas. A neten fellelheto tobb szaz vagy ezer link ami az alabbi dolgokra utal persze nem jelent semmit, miert? Mert nem szamit mi az igazsag, csak az igazad. Egy idoben baromira bantott az ilyen emberek hulyesege, most, (lasd alabb) csak rohogok rajtatok.
    Ugyhogy Pheel vagy hogy hivnak nyugodtan moderalj ki egy eletre, nem vesztek vele semmit sem. Es igazabol senki sem azt hiszem, esetleg mrzool, megint sertve erzi magat, kulonben meg a sok pofazas helyett legelabb dobhattal volna egy linket vagy beszurtad volna a linket. Persze "minek bizonygasd azt amit mar evek ota tudsz nemde?"
    Ez nagyon nagyon gyenge erv...