Tvtuner
  • VTomi75
    Letiltottam a Vistában a hibernálást, erre automatikusan átvette a helyét a Sleep. Helyes :) Az új PVR2 működik, de ha Magyarország van beállítva, akkor pár csatornaváltás után elmegy a hang és szétesik kékes kockákra a kép. Beállítottam németre és elkértem a kábeltévés sráctól a pontos frekvenciatáblázatot. 4 csatit beállítottam (többre nem volt időm, mert indulnom kellett), azok mennek rendesen. Néha-néha mintha kicsit akadozni kezdene a kép, úgy tűnik, mintha köze lenne a timeshift-hez. A MediaCenter jól megy, csatornákat nem ismer fel, de manuálisan megadva működik. A távirányító is megy, bár idegesítő, hogy nem az van a gombra rajzolva, amit csinál :)
    Kicsit "fésűs" a kép helyenként... ezen lehet segíteni? Sok időm még nem volt vele foglalkozni, hétvégén Pesten leszek, majd vasárnap este folytatom. Addig is szívesen fogadnék bármilyen okosságot ;)
    Egyébként a képminőség érezhetően jobb, mint a Globálé volt, az AUX-on keresztüli hangerőszabályzás csont nélkül működik, a gép ki-bekapcsol távirányítóval is, szóval... alakul :)