Rulez Jatek! Soul Reaver 2
  • seeyaa
    #188
    Helló
    Bocsánat Toroco én tudom a választ a kérdésedre, csak azt hittem valaki már meg megmondta. Én is szinte pont ott tartok mint te, de egy kicsit tovább.
    Amint átmész a vasrácson menj válts vissza a normál dimenzióba, és menj fel bal vagy jobb oldalt a falon. Ilyen csíkos valamin lehet csak felmenni, biztosan ráismersz majd. Ezután menj előre, egy ellenség lesz, majd utána romok. A romokon tökéletesen át lehet ugrani a másik oldalra, egy erkélyszerűségre. Menj be, majd ess le. A tükröt forgasd el úgy, hogy a jobb oldali ajtóra vetődjön a fény( az akció gombbal), majd menj be az ajtón. Itt válts dimenziót és menj át a vasrácson. Nemsokára úgytudom egy udvarra érsz aminek a közepén egy nagy kéz van.Válts át a normál dimenzióba. Az udvar szélén mászható falak vannak. Mássz fel és ugorj rá a kézre. Válts át a szellem dimenzióba, és a kéz felemelkedik. Itt ugorj le a kézről egy folyósószerű valamire, ahol egy dimenzióváltó van. Válts dimenziót (úgytudom itt van egy ember, azt nyírd ki, majd a kulcsát használd a kapun (az akció gombal). Ezután az út egy terembe kell, hogy vezessen. Aktiváld a Soul Reavert, vagy micsodát (2X "E") és lőjj a plafonba, az kinyílik. A leomlott oszlop mellett van egy mozgatható oszlop (csillog a két fogantyúja, biztosan észreveszed) ezt egy irányba lehet húzni, húzd is arra, amíg birod, majd a tükröt forgasd az elhúzott oszlopra. A falon lévő tükör, vagy mi átalakul egy alagúttá, ugorj fel, majd menj rajta végig, és vedd le az állványról a tükröt. Ugorj le, majd menj előre, és a kanyarban balra, majd úgytudom jobbra lesz egy ajtó, ami magától kinyílik, ez oda vezet, ahol írtam, hogy először forgasd a tükröt. Menj el a tükör mellett. majd egyenesen. Találsz egy állványt, ide tedd a tükröt. menj visssza a tükörhöz, majd forgasd el 180fokkal. A másik ajtó kinyílik. Válts át a szellem dimenzióba, majd menj át a rácson. Menj előre és ugorj le, valahol ott lesz egy dimenzióváltó. Válts át a normális dimenzióra, majd nyírd ki az embereket és mássz fel a falon, oda ahol az előbb leugrottál. Aktiváld a Soul Reavert és lőjj bele egy kicsit távolabba a plafonba a tükör felett, az kinyílik, itt akadtam el, mert nem tudok átvitorlázni a tükörhöz.
    Remélem érthetően fogalmaztam.
    (Jó kis játék, csak az a baj, hogy nem tudok angolul és sztorijából semmit sem értek. Ha valaki nagyon unatkozik, megengem, hogy csináljon egy szinkronos magyarosítást hozzá :D )