Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Érdekességképpen egy tegnapi tapasztalat, amitől a hajam téptem. Ismerős előfizetett a szép babarózsaszín ADSL Eco szolgáltatásra, áthívtak beállítani, stb. Win98 SE fut a gépen, annak rendje módja szerint feltettem a WinDSL-t, protokoll, minden rendebn, nem most csináltam ilyet először.. Új kapcsolat létrehozva, név és jelszó ellenőrzése, király.. aztán paff, levág három mp után a net. Anyád. Újra, nem értem, mi a gond. Minden leellenőrizve háromszor. sejtettem, hogy nem én vagyok a lúzer, és nem is a géppel van a baj, mert minden úgy megy, ahogy kellene, csak épp három mp-ig tart az egész. 1234 kicseng, két és fél óra (!!!!) várakozás után végre emberi hang, akinek ostoba kérdezősködését megelőzvén határozottan közlön a tényeket. tiszteletreméltóan gyors válasz, amitől leültem, kipróbáltam. és a net ment szépen, ahogy kell. a probléma: felhasználóneves és jelszavas kapcsolat kiépítésénél a kedves drága T-Online valamiért nem gondolt ara, hogy az általuk kiadott felhasználónév, ami ugye aká[email protected], nemes egyszerűséggel nem jó a régi WinDSL-hez.. eheh, a megoldás, írjuk át axeleróra, és lám működik.. Ez a nem gyenge, aki erre rájön magától, az előtt kalapot emelek.