T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pl játszik az ember neten meg böngészik az minimális adatforgalom gondolom ? Az online játék mennyi adatmozgás vajon ?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
ma az Invitel is növelte a sávszelemet, Otthonom már nem 468-al vánszorog 512 helyett, hanem bírja madzag az 1024/128-at és a ping is mintha jobb lenne mindez városifaluban, sõt 132kb/s is mértem <#vigyor2>#vigyor2>
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
kb. 10 perccel a bekötés után már neten voltam 😊
jo volt,szép volt,csak tul sok a leállás...
az adatkezelés se jo...
kértem a szerzõdés modositást,h irják át a nevemre...
hát nem irták át,csak megemelték 1,5M/224K-ra a sebességem (legalább ezt megtették) 😊
viszont még mindig 1M/160K-s vonalat fizetek (12900 a 15900 helyett) 😊))
de tul sok a leállás...
van,h napi 4x,van,amikor kibirja szerverleállás nélkül 2 napig...
de lehet,h ezt csak a gyõriekkel csinálják...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ilyenkor mi van??
Mikor lesz nekem mindenrõl leírásom!
Sürgõs lenne....
Gondolok itt arra,hogy mikor küldik ki az elérési kódokat meg miegymás.Ja axeleros ADSL szolgáltatás lesz.
Nekem tobb mint két éves a szerzodesem es nem kivanok ilyen akadalyokba utkozni😊
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Olyan, hogy olcsóbb mint a korlátlan, de csak havi 3 gigát szedhetsz le asszem, ha túlléped fizetni kell a túlhasználatért. Ez gondolom olyanoknak jó, akik gyors netet akarnak viszonylag jobb áron mint a korlátlan szélessávút és nem töltenek le, hanem csak szörfölgetnek, leveleznek, fórum, chat stb...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Na most a két pc közül amit nem én használok azon 'tönkrement' a net egyik pillröl másikra.Történt ugyanis h másoltam át pár fájlt és hát mászkáltam szobákbol szobákba és két fájl között lerobbant a net és már nem láta egymást a két gép.Aszittem megörülök routeres a net.Müködött sokáig.Nem nyult hozzá senki amikor tönkre ment.A hálokártya küld csomagokat a routernek csak fogadni nem tud és mivel tesom amikor itthon van sulibol használná néha a netet hétvégenként bosszanto😞
Már ujratelepitettem a hálozatot mindent nem jo. hálokártya csere is volt kábel csere minden. Win Xp reinstall esetleg segithet mer én má nem tom mit csináljak.
1900+ 512 mb ram xp sp2 amugy tesom gépe.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ugye
lemondtam múlt hónap elejétõl az Axi-t
hónap közepén kikötötték
a hónapot persze egészben számlázták
felhívom õket, hogyis van ez
háááááááát fizessem be aztán igényeljem vissza
nah itt hibáztam
befizettem, visszaigényeltem e-mail-ban (csak írásban lehet)
semmi válasz
reklamáció telefonon srác elmegy én várok 10 perc múlva rögzítették a kérelmem de türelmet kérnek majd pár hét múlva visszakamop
hogy?
hát azt nem tudja nincs bankszámlaszámom?
pár napja jön egy Axelerós csek, elég nehéz kibogozni a matáv központos hölgy se tudja elsõre ahová beviszem.
Aztán rájövün 4700 forint minuszban azt kéne megkapnom.
De hogy?
Hát fel kéne hívni a 1234-et.
Megint?
Félóra hivogatás után mikor újra minden adatot meg kell adni nagy kegyesen engedélyezhetem, hogy a bankszámlámra utalják át a pénzem.
kb egy óra telefonálgatás ez ügyben a nem ingyenesen hívható számon.
No comment
Valakinek van ADSL komplex csomagja a matávtól?
Azért kérdezem, mert nálam meg volt kb. olyan 3-4 hete a sávszélesség duplázás(512-rõl 1024-re), de egy pár napja visszaesett 768-ra. Legalább is 95-el töltök le és szerintem ez a 768-nak felel meg.
Tapasztalt-e más is ilyet?
Tényleg nem lehet mit tenni vele, így mûködik. Lényegében vagy feltöltesz, vagy le.
már most leszedtem vagy 1,5 gigát, és a határ a csillagos ég! 😊
sorry a túlzott öömökért, de GECIJÓ!!! =)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
holnap be lesz kötve az ADSL! 😄DDDD
gecijóóóóó <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Nálunk a MAtav pontban van egy AXelero rész, de én már inkább õket megkerülve intézkedek.
Egyrészt ez nem az AXelero tulajdona, másrészt nem kötelezhetnek rá.
Itt igazából nem a matav a hunyó inkább az AXelero, nekem van ismerõsöm amig meg nem kapják addig nem tehetnek semmit.
Én speciel nem említettem, hogy nem hozzájuk akarok menni, hanem, hogy küldjék már át a papírt.
VIszont nekem egyrész megvolt a másik szerzõdés szinte rögtön és mikor láttam, hogy kikapcsolták az axi-t öt perc múlva már vígan neteztem.
Ja vigyázz az 1234 nem ingyenes szám ám P
1212 szerencsére az és megvan a kód amit beütve nem kell végighallgatni az egészet hanem egybõl az ügyintézõhöz jutsz.
Amúgy az AXelero honlapján van egy menütérkép hátha kell.
Az Axeleronak nem erdeke a sietseg, raadasul olyan allapotok uralkodnak ma magyarorszagon ami talan meg egy fejlodo orszag szamara is vicc kategoriaba sorolhato.
Sajnos mast nem tehetsz, hogy folyamatosan hivogatod oket, es megprobalod kieroszakolni a gyorsabb ugyintezest.
Ha ezt nem teszed, akkor nem fogjak a munkajukat elkapkodni es lehetseges, hogy meg jo nehany hetet varhatsz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sztori:
11.04-én lemondtam az Axelero elõfizetésem (384/64) lejárt az egy éves hûségnyilatkozat, és még úgy is hogy emelték (512) drágább lett volna, mint a TVnetes ahol 9500 bruttó az 1024/256 tehát váltok, na most 11.11-én kikapcsolták az Axelerosok, közben megrendeltem a TVnetnél, de a matáv visszautasította, mert egy vonalra csak egy ADSL szerzõdés lehet, bemegyek a matavpontba hétfõn (11.29) hogy megkérdezem miújság, a nõ azt mondja vigyem be a modemet, meg a többit akkor úgy veszik hogy leszerelték és indítsam el újból a TVnetes dolgot, hát így is tettem, tegnap telefonáltam hogy befogadták-e a TVnetes szerzõdésem, a nõ azt mondja, hogy még az axelero le se mondta, hát mondom az hogy lehet, felhívom õket azt mondják lemondták (bediktálták a lemondásiszámot is), hívom matávot, kérdem naakkormostmivan? Azt mondják hogy biztos még nem érkezett be a hétfõi modembevitellemondás, érdeklõdjek késõbb, de azért hívjam majd fel a TVnetet hogy indítsák el újból a megrendelést!
szerintetek kezdek ideges lenni, ááááááá dehogy....
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
meg ott alapba 7600 az 1024-es vagy azt már megkétszerezték?
mondjuk én váltottam
szerencsére öt perc kihagyással, akción belül simán P
Axelero meg végezettül kiszámlázta az egész hónapot szval írtam a számlaosztályuknak, hogy mégsem kéne.