Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Breki33
    maradsz határozatlan
    deha akciós akarsz jobban teszed, ha felmondasz és ujra szerződsz

meg lehet úgy oldani, hogy öt percig ne legyen neted

idézek egy srácot:

"Honap elejen felmondtam es ezzel egyidoben megrendeltem masik szolgaltatonal (*****), ami mar meg is kuldte a szerzodest meg a belepeshez szukseges adatokat.
    Ententenel lejart a 8 nap felmondasi ido ki is kapcsoltak. Utana egybol hasznalhattam a *****et. A matav kijott par nap mulva hogy elvigyek a modemet,
    de mondtam nekik hogy ''felesleges mert utana jonnek kiepiteni megint?'' Erre a csavo felhivta a kozpontot es megkerdezte hogy erre szamra terveznek-e ADSL kiepitest. A valasz igen volt, igy a splitter es a modem adatait atkonyveltek arra az adatlapra. Igy megusztam az egeszet 0 nap 0 ora 5 perc internet kiesessel, amit ki lehet birni.
    Az 5 perc az volt amig a *****es szolgaltatast aktivaltam."

Na én is ezt csináltam és aznap mikor lemondtam az Axelero-t kezemben volt a szerződés a másik szolgáltatótól és előző héten már megvolt a jelszavam amit ha akarnék használhatnék, de egyenlőre elég egy P.
    Most arra várok, hogy a 8 napos felmondás érvénybe lépjen és küldöm a szerződést vissza máris.

Amúgy ma beszéltem a Matáv illetékes kisasszonnyal és elmondta, hogy mit kell csinálni, hogy neis jöjjenek ki, előzetes hírek alapján nemis gondoltam, hogy ilyen rugalmasan el lehet intézni.

Azért holnap felhívom az ismerősöm.