2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#570 nekem igen én kispesti vagyok europark környékén és emelték már pénteken -
#569 Szevasztok, ha valaki axelero-s és Budapest, XIX. kerületből nyomja a netet, kérem üzenjen rám, hogy emelték-e a sávszélességét, vagy esetleg belassulások vannak nála is mint nálam. Csak kíváncsi vagyok, hogy érdemes-e várnom egyáltalán a növelést.
Köszi előre is. -
Zsoldos #568 Na, ejjel eljutott ide is.
Atlag effektiv sebesseg:
Down: 127.1 k/sec Up: 18.6 k/sec
-
#567 Mar elmagyaraztam.
-
#566 jakuza pls mond akkor meg hol kell kivenni azt amit magyaráztál a nodbol az amonon belül
thx -
izb #565 Van itt olyan valaki,aki enternetről nyomul??
És ha igen,akkor volt e már nála sávszél emelés?? -
#564 authenticDViD -nek is emeltek. :PPPP
-
#563 Nag gyerekek ennyi volt
ma hazajöttem nem ment az Axelero beállítottam a másikat és mostmár a másik stolgáltató vonalán netezek.
Ami ráadásul már gyorsabbnak is tűnik.
Szóval nem kell itt két hónap.
Viszont most hívott a Matáv-os ismerősöm, hogy surgessem meg az Axelero-t mivel nekik nem küldték még el.
És mint kiderült az általam ingyenesnek vélt 1234 korántsem ingyenes. -
#562 reggel néztem meg 8-kor gondolom este -
Zsoldos #561 mikor lottek at neked? -
#560 ez nem így van az új megrendelők már az emeltet rendelik meg
van amelyik szolgáltató úgy hirdeti 512-es emelve valamelyik 1024-es
de aki most rendeli nem fogják neki még duplázni :-) -
#559 sztem nem
tulajdonképpen arra emelték amit fizetsz
te már erre fizettél úgymond elő -
#558 mindenkinek emelik -
CzKaresz22 #557 Köszi...
Szerinted nem emelik ?
Komolyan kérdezem...
Elvileg kéne igaz ? -
#556 Dehogy lesz P -
CzKaresz22 #555 Na most ha én 1500 rendeltem le 2-án akkor 3000 lesz ? KIRÁLY -
#554 igen azt 512-> 1mb -
CzKaresz22 #553 Mit mennyire,tényleg azt kaptad amit akartál??? -
#552 nekem már átállitották [örül] -
#551 gratulálok
amúgy felhívtad őket? -
#550 hát te tudod
én megnéztem áraikat és váltottam
akkor is le kell mondanod és előfizetned
és ugye náluk nem működik ez a rendszer
először kell írnod egy lemondó nyilatkozatot és vagy faxolnod vagy elvinni MATÁV pontba
HA érdekel később leírom részletesen egy srác pont most csinálta (másik fórum)
valószinű több hétig nem lesz neted -
CzKaresz22 #549 Na sziasztok
Breki szombaton kötik be az 1500/256-ot amit az Externetnél rendeltem...
11.02-én írtam alá a szerződést... Elég gyors...Majd írom a tapasztalatokat... -
#548 de én továbrra is axeleros akarok lenni de, olvastam hogy most ugye vannak axeleros 512-es (bár most is az vagyok) szal most akkor felhivjam őket és kérjek uj szerződést vagy mi?
meg ez befolyásolja a net kétszerezést mert azt is modanába csinálják nov 16-30 ig... -
#547 maradsz határozatlan
deha akciós akarsz jobban teszed, ha felmondasz és ujra szerződsz
meg lehet úgy oldani, hogy öt percig ne legyen neted
idézek egy srácot:
"Honap elejen felmondtam es ezzel egyidoben megrendeltem masik szolgaltatonal (*****), ami mar meg is kuldte a szerzodest meg a belepeshez szukseges adatokat.
Ententenel lejart a 8 nap felmondasi ido ki is kapcsoltak. Utana egybol hasznalhattam a *****et. A matav kijott par nap mulva hogy elvigyek a modemet,
de mondtam nekik hogy ''felesleges mert utana jonnek kiepiteni megint?'' Erre a csavo felhivta a kozpontot es megkerdezte hogy erre szamra terveznek-e ADSL kiepitest. A valasz igen volt, igy a splitter es a modem adatait atkonyveltek arra az adatlapra. Igy megusztam az egeszet 0 nap 0 ora 5 perc internet kiesessel, amit ki lehet birni.
Az 5 perc az volt amig a *****es szolgaltatast aktivaltam."
Na én is ezt csináltam és aznap mikor lemondtam az Axelero-t kezemben volt a szerződés a másik szolgáltatótól és előző héten már megvolt a jelszavam amit ha akarnék használhatnék, de egyenlőre elég egy P.
Most arra várok, hogy a 8 napos felmondás érvénybe lépjen és küldöm a szerződést vissza máris.
Amúgy ma beszéltem a Matáv illetékes kisasszonnyal és elmondta, hogy mit kell csinálni, hogy neis jöjjenek ki, előzetes hírek alapján nemis gondoltam, hogy ilyen rugalmasan el lehet intézni.
Azért holnap felhívom az ismerősöm. -
#546 Óbudán mi a helyzet /pillanat axnet gyorsításilag, met nálam semmi gyorsulás -
#545 nya nekem adls 512-es van és most jár le decemberbe az egyéves szerződés.
és most mi leszu ilynekor? értesitenek v felhivnak v uj szerződést kell kötni?
ja és ez befolyásolja a netkétszerezést? -
#544 jaja -
Zsoldos #543 Hm akkor nem csak en maradtam ki :) Olvasom mindenkinel, hogy mar gyors a netjuk. Sot a szomszedomnak, aki 30 m-re lakik innen mar begyorsult szepen.. furcs-a -
#542 nekem XIX.ker -
Zsoldos #541 Van vki aki bp-s, és még nem növelték a sávszelét? -
#540 oppá -
#539 Nos ugytunik az Axeleronal sem emelik az upstreamet 256-ra, igaz lesz emeles de nem akkora mertekben a jelenlegi meresek szerint, mint amire vartunk.
Ha minden igaz a jelenleg rendelkezesre allo megemelt savok merese szerint.
384/64 -> 512/128 nemelyik 384rol 512re emelt maradt 512/64
512/128 -> 1024/192
768/128 -> 1500/256
Na most ez lehet a tavolsag miatt is, hogy a felhasznalok tul messze vannak a kozponttol, de felek hogy nem igy van, mert nagyon sok teszt jelent mar meg ami ezeket az adatokat igazoljak. -
#538 LOL.
Enternet erdekesen fogja emelni a savszelesseget.
http://www.enternet.hu/services/adsl/matav.jsp
Sebesség növelés előtt Sebesség növelés után
384/64 kbit/s 512/64 kbit/s
128 kbit/s 1024/128 kbit/s
768/128 kbit/s 1536/128 kbit/s
1500/384 kbit/s 3000/384 kbit/ -
#537 nem az elötte lévőre -
CzKaresz22 #536 Ez Nekem jött ? :) -
#535 a gép (Híd) túl messze van !!! -
CzKaresz22 #534 Érd -
#533 csak nehogy az legyen, hogy ugye nem a sávot emelik tulképpen, hanem a sáv felső határát, és azt mondják, hogy ez erősen függ attól, hogy a géped milyen messze van a helyi központtól, és erre hivatkozva azt mondják szinte mindenkinek, hogy bocsi, a te géped túl messze van..vagy csak túl sok összeesküvéses elméletes filmet néztem? szerintem. -
#532 Vagy bemész a helybéli matav pontba húzol egy sorszámot és megkérdezed. Azért jó ha van ismerősőd.
Bár ez vidéken jobban működik. Te pesti vagy?
Itt személyesen ismerem a szerelőket, havonta összefutunk a városban.
Persze mióta nekem is fontos lenne helybéli infót kapni richtig nem találkozom velük P -
#531 Attól függ. Elvileg az 1212-őn, illetve a területi főnökségnél (nekem a szolgáltatóm helpdeskje adta meg a számukat).