Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
shabba #485 Néztem és sehol semmi konkrétum egyedül inviteltől egy elég érdekes sajtóbejelentés. Vicces volt a megfogalmazása: ők már fatáv előtt tervezték hogy emelkenk de még a tavaszra sem tudják megmondani lesz e emelés. Ha pedig lesz közel sem biztos hogy dupláznak sőt annak sincs valószínűsége hogy ezt áremelés nélkül teszik. Most ez szerinted bíztató? Monortelnél eléggé elzárkóznak, talán majd ha fatáv betelepül a 29-es körzetbe lépnek, emitelnél talán bár ott fatáv a tulajdonosi háttér talán pont azért. HTCC-nél a szokásos semmi csak valami elég vicces akció forgalomkorlátos ADSL-lel, vagy a régi 384kbps-es havi 18 rongyért mert azt remekül megtudja fizetni a keletMOi netező. HDSNet-nél semmi, fibernél csak átalakították a csomag konstrukciót ami a többségnél lassulást hozott mert az eddig bonus sávszélt elvették. TvNetWork elég képlékeny mert ott nincs bejelentett maximum hanem azt kapsz ami jut. A sok száz kis szolgáltatót most hagy ne soroljam, soknal olvasom fórumát és azt a téma vajon mi is kapunk-e de elég negatívak a szolgáltatók visszajelzései hisz ők épp miért emelnének. Az a szolgáltató ahol személy szerint én vagyok hasonló struccpolitikát folytat, nem igazán hajlandó tudomásul venni hogy a világ változik körülötte.