Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • shabba
    Miféle áremelésről beszélsz? Legalább olvass vissza melyik kérdésedre válaszoltam az előbb?

"Amugy megkerdezhetem, milyen forrasbol vetted, hogy ez akcios ar? Mert rajtad kivul senki nem mond ilyet, es nem is latni sehol.. Mint ahogy hataridot sem."

Az hogy ez egy akciós ár az világosan kiderül az általam belinkelt cikkből, fatáv ad 25% árkedvezmény egy év futamidőra. Az akció határideje és időtartama is világosan kiderül a cikkből, nem tudom mit nem lehet ezen nem érteni. Jelenleg a legolcsóbb ADSL bruttó 10 rongy körül van, az akció keretében az új előfizetőknak 1 éven át 25% árkedvezményt ad a fatáv amit az internetszolgáltatók továbbadnak. Így lehetséges az hogy a legkisebb csomag 1 éven át bruttó 8 rongyért megvásárolható, de az akció lejárta után 2006-tól ugyanúgy a 10 rongyos listaárat fizetheted.

Ha számodra nem lenne világos a fatáv az ADSL nagykereskedő, tőle a kereskedelmi partnerei(az internetszolgáltatók(röviden ISP)) veszik meg az ADSL-t amit feléd fogyasztónak továbbértékesítenek. Minden ISP ugyanazokat a csomagokat és sávszélességeket vásárolhatja a nagykereskedőtől, saját akcióik sosem voltak csak a nagykereskedő akciók adják tovább 1:1-ben. Ezért van hogy lassan három éve minden akciózás ugyanakkor van minden ISP-nél, ugyanazok a kedvezmények vannak és az árak is minimális szórással minden internetszolgáltatónál ugyanannyi.