Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • [NST]Cifu
    Na mostmár elég, tisztázzuk már le, mert tényleg iszonyú összevisszaság van itt...

7990 nem az 512 lesz, ne tomd mar masok fejet hulyesegekkel,csak az akcio kereteig lesz, utana a 384es ADSL megszunik.
    Utana 9900Ft lesz az 512 es 13990 a 1024-es ADSL.

Amit írsz, az már fixálva van? Mert eleddig ezt valahogy senki sem propagálta (én a Matáx/Axeleró valamint az Interware helpdeskjével beszéltem, de sem a neten, sem telefonon nem közöltek olyat, hogy Dec.20. utáni bekötéseknél (gyakorlatilag) az árak és a biztosított sávszélességek visszatérnek az október elötti állapotokba. Inkább csak azt fejtegetik hosszasan, hogy Dec.20-ig való szerződés esetén idén 0 Ft a havidíj, ill. az IW-nél jövő május végéig 50% kedvezményt kaphatsz).

Jobban belegondolva még egy érv támasztja alá ezt, amit pont én írtam ebbe a topicban is - több ISP nem változtatja a csomagjai elnevezését. Azért nem, mert a Dec.20.-a után szerződöt csomagok "visszatérnek" alapsebességükhöz...

Ha ez tényleg így van, akkor maxima mea culpa, és hamu a fejemre, mert ezek szerint én értettelek félre (illetve nem vettem észre az árulkodó jeleket)...