Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • [Jakuza]
    Figyelj akkor a Pohly forumrol idezek neked jo , veletlenul az az Axelero hivatalos forumja.

"Na ez mostmár tényleg nem semmi! Napokban beszéltem itt az Ügyfélszolg.-al, azt mondták, hogy dec. 31 ig él a hüségem, tehát a mostani akciórol sajnos már lekéstem. Ma voltam viszont a Plázás Matáv Pontban, az Axelerós pultnál érdeklödni, mikor kéne meghosszabbítani szerzödésem, vagy érdemes-e most sávszélt módosítanom?
    Itt azonban azt közölték, hogy a hüségem már lejárt, így bármikor köthetek új szerzödést! Ekor fel kell mondanom a régit, ami több hét, majd az új kb. ugyanennyi, tehát érezhetöen lebeszéltek róla.
    Aztán ajánlották, ha az új konstrukciót választom -hogy ne maradjak Net nélkül- akár fizethetném mondjuk párhuzamosan is a kettöt!!! -
    Ekkor már kezdtem furcsán nézni a két hölgyre.
    Majd egymás szavába vágva tájékoztattak, hogy az új szerzödések már csak a sebesség duplázás után aktualizálódnak, így lehet, hogy az 512 az annyi is marad!!!
    Ha viszont a meglevö Hobby-t most módosítom Otthonra, az havi 12900,- lesz (1 év hüséggel), " viszont nem biztos" hogy a duplázott sávszéllel!
    De ha nem csinálok semmit, akkor "biztosan emelnek" 512 re és ez csak 10900,- marad!
    Ekkor már tökéletesen egyértelmüvé vállt, hogy halvány fogalmuk nem volt az egészröl!
    A hozzá nem értés, a tájékozatlanság ilyen szintjével én még életemben nem találkoztam! És hangsúlyozom, ez a Plázában történt, ahol már valszeg több száz szerzödést kötöttek és még több ezret akarnak!
    -Na ez volt az a pillanat, amikor elegem lett, és úgy gondolom mindannyiunk nevében elvárom a szolgáltató(k) részéröl a normális, egyértelmü mindenre kiterjedö, bárki számára elérhetö tájékoztatást!
    -Nem itt a fórumon, talán, hátha, esetleg jelzökkel kezdve a találgatásokat."

Na lehet filozofalnod.