Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Pacee #2010 Kedves fórumozók!
A korábban leírt ügyem folytatása, hogy az egyik fórumból linkelték az itt is leírt panaszomat a t-Home saját fórumára, ahol a T-Home marketing ágazat, ügyfél-érdekképviselő menedzsere így kommentálta az esetet:
"Láttam én is, tehát volt egy valamilyen, vélhetőleg valós sebességprobléma. Okay, van ilyen.
Azonban hiányzik egy logikai láncszem a történetből, hogy milyen módon szűnt meg a szerződés az ügyféllel, azaz szerintem, miért bontottunk velük szerződést? Valószinüleg nemfizetés miatt.
A többi a szokásos történet. Amennyiben kötbér követelése van, a szokásos csatornákon tudja érvényesíteni, de ha erre az igényre alapozva nem fizet havidíjt -vagy emögé bújik - akkor érvénybe lép a szerződésbontás (pedig jóhiszemüek voltunk, és felajánlottuk visszamenőleg a különbözetet, UGYE?)
Tehát sokáig nem fizetett, és ment a szerződésbontás:
Azt nem hiszem, hogy nem volt jogcim feltüntetve... ez kamu. Akkor lett volna érdemes telefonálni vagy bemenni egy T-Pontba, és nem egyből ügyvédhez fordulni (ami szerintem eleve hülyeség...)
"Ez év februárjában azonban postázott a T-Online egy közel 30 000 forintos csekket, melyen jogcím nem volt feltüntetve. Ekkor e-mailben felkerestük az ügyfélszolgálatot, a követelést illetően, de választ most sem kaptunk, ezért egy héten belül ügyvédhez fordultunk."
Ez alapján meg jogos a kötbér, mivel nem egyezkedtek, nem kértek semmit, behajtásra került, és ennek ilyenkor ez a vége. Az meg bocs, de hogy a saját hülyesége miatt sajtónyilvánosságot akar... hát...
----------------------------------------
Magyar Telekom,
T-Home marketing ágazat, ügyfél-érdekképviselő menedzser"
A szerencsének köszönhetően ráleltem erre a hozzászólásra és azon nyomban visszautasítottam a feltételezéseire alapuló rágalmait és azt, hogy lehülyézett! Nem sokkal utána felcserélte a hozzászólások sorrendjét és hirtelen a beosztását is eltüntette a fentebb idézett kommentből. Ezt nem sokkal később visszatette, azóta viszont elérhetetlen az egész fórum!
A fórum linkje: http://forum.t-home.hu/mvnforum/index