Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Hali!
Következő lenne a gondom és a kérdésem:
T-online-om van. 1 éve megrendeltem tőlük a 8mb-os netet. Minden szép volt és jó. Egyszer csak jön a telefon. Hogy szeretnék-e 15mb-os csomagra váltani, mert ugyanannyiba kerül bla..bla... Mondom persze. Erre kb. 5-6 napja szarakszik a net. Felhívom őket. Bejelentem a hibát. Felhív vmi műszaki zseni, h én rossz csomagot rendeltem meg!:( Mondom okké nem én rendeltem, meg hanem ők ajánlották. Erre válasz: Uram, akik ott ülnek a telefonba nem egy műszaki emberek. Fogalmuk sincs, h mit ajánlanak!:D Mert őnnél nem hozzható létre a 15mb/s mivel messze van a központól. Mondom ok. Mi a teendő. Rendeljek egy 5 mb/s csomagot. Mondom micsoda?!?! Eddig 8 mb-os volt. Elkezdi az ember, h az már nem lehetséges, mivel nem áll úgy össze a kapcsolat.
Felhívom a 1412 -öt mondják, h már 8mb -os csomagot ha akarnék se tudnék, mert 5 és 15mb -os csomagjuk van. 8-as az megszűnt. Így most kénytelen voltam egy 5mb/s csomagot rendelni.
Lényege az lenne, h nem tudnátok vmi más internet szolgáltatót ajánlani akik nagyobb sávszélességet tudnának nyújtani?!
Budapest 1162
UPC a 16-ba nincs:( fiber power nem lehetséges. :(
Néztem ezt az invitel-t de semmilyen infóm nincs róla, h ezt most hogy van?! A saját t-home-os vonalamra küldené a netet?!