Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Monoton #1930 Nálam eddig 2Mbit -es net volt, semmi probléma. Most lett előfizetve 5Mbitesre de csalódottan vettem észre hogy max 2,5 Mbit sebesség jön át. Ma volt hibabejelentés, hogy mégis mi van. 23 percet beszélgettem velük, de így közben ide-oda kapcsolgattak. Elpanaszoltam hogy mégis miért ilyen lassú, persze erre nem tudtak választ adni. Mondták hogy mérjem le az ADSL tesztoldalon. Lemértem többször is, max 2,3 Mbitet mért. Az ügyfélszolgálatos ekkor elkezdte bizonygatni, hogy ez jó nem kell aggódni. Na itt kicsit ideges lettem, hogy mégis hogy lenne jó ha még a felét sem kapom annak amire előfizettem. Ő annyit tudott tenni, hogy felvette a hibabejelentést és majd hívnak. Na fél óra múlva csörög a telefon, beleszól a számítógép hogy probléma megoldva. Na gyorsan meg is néztem mit alkottak, ADSL tesztoldalon most felmegy 3,7-4,5 Mbitre, de bárhol máshol nézem (megnéztem vagy 5 sebességmérő oldalt) 2,3 a max. Letöltésnél is 2,3 körül van. Most így értetlenül állok a dolgok előtt, sztem holnap megint elbeszélgetek velük hogy akkor most hogy is van ez.
Amúgy még mindig ezt a D-Link 360R típusú modemet adják az előfizetőknek?