Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Villog, felváltva, mintha menne valami adatfolyamat, de naon nem megy semmi.
Egy nagy rakás fos a Tré-Olájn!
Haver megnézte a központba! 3 utcával odébb is van (meg még messzebb is) ugyanilyen 15Mb -os NET, telefonvonalas, nem kábeles, és az meg még egyszer se bontott!!! Nekem még akkor is van szakadás, mikor be sincs kapcsolva a gép! Akiket meg nézett, és hibátlan a NET-jük, (sosem volt szakadásuk) az egyiknél Hauwei modem van, a másiknál ugyanaz, mint nekem!
Az egyik gyerek 1.76km-re, a másik 1.86km-re, én meg 1.35-re vagyok a konténertől!!!
Akkor kurvára messze vagyok, és nem bírja a vonal! jah és tényleg le van húzva 10Mb -osra jelenleg a vonal-am!
De mostmár kb egyformát mért! 128, meg 130 Db -t. Mégis szakadozik!
Kurvára nem vágom már! Mi a szarért nem huzzák be ujra az oszlopról a vonalat!!! És cserélik le a modem -et???
Vagy jönne ki egy normális, hozzáértő szerelő egy retkes műszerrel, és mérné meg rendesen, nem kijön egy csavarhúzóval, azt sakkozgatnak itt összevissza!!! Aztán meg leráznak, h nem bírja a vonal, rakassam kisebbre!!!
Jaah hát persze, a munkáját elvégezte! Itt is volt, meg nem is, csinált is valamit, meg nem is. Nem kellett oszlopot másznia! Meg falat fúrni.
Én meg elégedjek meg a szar net-jükkel, jaah és persze fizessem be a csekket!!! Várhatják, míg nem lesz rendes net-em!
Csoki