Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • bajgunar
    Véleményt, tipp-et, ötletet várok!
    Átváltattam a NET-et, 8Mb-ról a 15Mb-osra. Azóta random szakadozik a vonal. Kicsit idegesítő! 3 hete többet beszélgettem a Tré-kom os ügyfélszolgálattal, mint a barátnőmmel. Addig, míg nem szóltam be, jött is a 15Mb, de mióta hívtam őket h szakadozik, azóta max 10600 kbps-al jön, azt mondták ki van engedve a 15 mega. Kiküldtek egy szakit, aki kicserélte a falból kiálló kábel végén a kötést. Mást nem csinált! Azt mondta figyeljem, nah nem is kellett sokáig várni, fél óra múlva bontott a kapcsolat! Újra hívtam őket, ma kiküldtek egy másik szerelőt, aki legalább műszerrel jött, és megmérte a cuccokat, megfejtette, hogy a szűrő be volt szarva, egy ellenállás megadta magát benne. Kicserélte, rámért a vonalra, és azt mondta, hogy a vonal tökéletes. De az hogy szakadozik, azért van, mert messze vagyunk az elosztótól! Ami kb 1km!!! És nem megy a stabil 15Mb, ő felnyomhatná 25-re is, de akkor is szakadozni fog a vonal. Azt is mondta, hogy rakassam vissza a 8-as netre, és akkor stail lesz, vagy elfogadom, h szakadozik, de akkor marad a 15ös. Kérdeztem, h miért jön csak 10.6 -al ezzel a modemmel, kipróbáltam egy másik ugyanilyennel (D-Link DSL 360R, sajnos mást nem tudtam szerezni) azon a max 9.6Mb volt! Azt mondta, mert 10Mb-ra van most levéve! Akkor a központ miért mondja azt, h nincs lekorlátozva? Ezt nem értem. Aztán meg 2 uo modem két külön max sebességet tud??? Meg miért vagyunk messze, mikor kb 1km-re van a *trafóház*? Mondtam, hogy húzza át a kábelt az oszloptól a gépig! De erre is azt a választ kaptam, h messze vagyunk, nem fog menni stabilan akkor se! A modem meg szerinte tökéletes! Ugyhogy most tehetetlen vagyok!!!
    Rakassam vissza a 8-asra?
    Vagy vegyek egy másik modem -et, és próbáljam meg azzal, ha már basztak kicserélni, és hivjam fel öket, h tegyék vissza 15Mb-ra a vonalat?
    ÁÁhh kész, elegem lett ebből a Tré-Onlájn ból!
    Elöször is, leráznak azzal, h messze vagyunk!
    Állítják azt, h a modem tökéletes, holott még sehol se hallottam, láttam róla semmi olyat, ami dicsérte vagy ajnározta volna. Mindenhol csak szidják, mindenki azt mondja hogy egy nagy rakás sz@r!
    A szerelők kb annyit értenek az egészhez, mint én az agysebészethez!
    Elsö szerelő a megbeszélt időpontra, még csak véletlenül se tudott ideérni!
    Itt van az országban a legdrágább előfizetés erre a retkes NET-re,
    és még csak azt se kapod, amit szeretnél. Max kábelnet-re tudnék váltani, de az meg kell a fenének. Nincs se digi, se optikai, se más szolgáltató álltal kiépített hálózat. Csak T -ré!!!
    :S ááh besokalltam!!!
    Mit csináljak? Vágjam le a madzagot a ház falánál? Hajítsam át a modemet a szomszédba? Gyújtsam fel a csekkekkel a szűrőt, és a kábelt?
    Aztán várjam meg, míg kijönnek, és újra behúzzák a NET-et?
    Valaki adjon már valami ötletet!
    Köszi, csipesz.