Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Hay #1847
    Nálunk csillagpont rendszerű tv + internet + telefon van (tehát mondhatjuk kábelnet). Egy "koaksz", csillagpontos kábelen jön be minden. Éjjel-nappal pl. az origó szoftverbázisáról EGYFORMA, ráadásul az "ígért"- havidíjban fizetett sebességgel jön le az anyag. (Tv adás lehet analóg, set-top--boxxal digitális, minőségeik rendben.)

Nem egyedüli háztartás vagyunk ezekkel a paraméterekkel, kb 2 megyényi a lefedettség. Ezelőtt a topik címében szereplő cég adott netet, nem voltam elégedett, alig vártam az 1 éves hűségnyilatkozat végét, arról meg írtam itt valamikor, milyen tortúra volt a lejárat utáni lemondás...

Ráadásul informatikus féle is vagyok, mindezek alapján csak azt tudom javasolni, hogy aki teheti, kábeles netet szerezzen be, vagy rádióst. Csak ezeket a telefonvonalas megoldásokat ne, mindegyik az "Atyaisten" cégtől függ...

Sajna, akik "ezekkel" kénytelenek valamilyen formában "kapcsolatba" kerülni, azoknak csak kitartást tudok remélni, míg nem lesz másik megoldási lehetőségük.